У Вінниці з’явилась “Династія”: з понеділка вже можна замовити квартиру (НОВИНИ КОМПАНІЙ)

У Вінниці з’явилась “Династія”: з понеділка вже можна замовити квартиру (НОВИНИ КОМПАНІЙ)
Фото з відкриття нового офісу компанії "Династія". Керівник проекту Вікторія Галицька та один з інвесторів перерізають символічну червону стрічку
Сьогодні, на проспекті Коцюбинського відкрили офіс компанії “Династія”, яка пропонує вінничанам квартири на Вишенці та Замості. А ще - майбутній власник житла зможе замовити планування квартири ще до того як її побудують!

- Ми стартуємо з двома проектами, які вже є в продажу, - розповідає керівник відділу маркетингу Інна Маламура. - З понеділка вже можна замовляти квартири в комплексах - “Династія” (біля Муніципального ринку) та “Оскар” (на Келецькій, біля “Грошу”). Ціни ще не прораховували, але точно - в ЖК “Династія” квадратний метр коштуватиме до 10 тисяч гривень. А в “Оскарі” - дорожчі.

Як пройшло відкриття офісу “Династія”?

Новий офіс відкрили на Коцюбинського, 78. Піднявшись на другий поверх, гості побачать просторе приміщення, створене в сучасному стилі “loft” - мінімум стін між кімнатами, багато світла та білого кольору в дизайні. Красуні в стильних платтях пастельного відтінку вітали гостей та пропонували сфотографуватися з двома “Чарлі Чаплінами” - дівчинами-аніматорами, які стояли біля банеру.

Далі усіх присутніх привітав ведучий свята та фронтмен “Вінницьких перців” Олександр Теренчук, який розповів про переваги двох житлових комплексів.

- Головна ідея житлового комплексу “Династія” - це комфортне та безпечне життя людини, - каже він. - На перших поверхах будуть банки, дитячі центри, магазини. А поряд з новим комплексом є школа №30, два дитячих садка, поряд ТЦ “Віват”. У житлового комплексу “Оскар” вдале розташування - зручна транспортна розв'язка і ще поряд багато шкіл, є “Грош” і “Мегамолл”.

Previous Next

Продовжили свято вокалістка Еліна Мбані та її гурт, які виконували хіти Елвіса Преслі, Coldplay, Френка Сінатри та українські народні пісні.

Перерізати символічну червону стрічку доручили керівнику проекту “Династія” Вікторії Галицькій, яка зробила це з одним із інвесторів.

Ще на святі презентували новий lifestyle-журнал “Urbanist”. Тут будуть писати про новації в будівництві, життя вінничан, стартапи та успішні проекти.

Згодом, гостям принесли величезний торт з написом “Династія”. І право відрізати перший шматочок віддали Вікторії Галицькій. Вона трохи захопилася та нарізала пів торту.

“З нами ви зможете перебудувати житло, як забажаєте”

В новому офісі можна отримати індивідуальну консультацію по будь-якому питанню, яке стосується нових житлових комплексів. А якщо ви прийшли з дитиною, то врятувати її від нудьги можна в дитячому “кутку” з яскравими іграшками.

- У нас буде кілька відділів - це IT, маркетингу, консультації та індивідуального дизайну, - каже керівник відділу маркетнигу Інна Маламура. - Фахівці в відділі дизайну зможуть допомогти новим власникам квадратних метрів перепланувати своє житло. Вони розкажуть, де найкраще буде кухня, спальні, гостинна кімната. І підкажуть, яких стін можна позбутися, якщо власник забажає лофт. І все це - ще до створення будинку!

Довідка. офіс компанії “Династія” знаходиться за адресом: проспект Коцюбинського, 78, другий поверх, праве крило.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Memento Mori

    Я дума нечего гадать, всё будет видно по факту.
  • Сергей Човган

    у застройщиков хорошая рентабельность, отсюда и возможность проводить яркие маркетинговые мероприятия. поэтому и похоже на "кидалово"... а рентабельность зависит и от стоимости решения вопроса по выделению земли. возможно, с этим стало дешевле... и очень хорошо, что конкурируют. подолье все же цены выставляло нереальные, да и квартиры стоили заоблачно.
  • Анонім

    Могу сказать одно , Викторие нужно лучше выбирать сотрудников ,менеджера ее не все компетентны в своем деле, и из-за их разговоров в городе портится мнение о всей компании. Спасибо за внимание.
  • Анонім

    Це кидалово, підіть послухайте що вони там розказують, а якщо глянути на їх документи так одразу все розумієш що даремно витратив час. Якщо так пафосно щось відкривається, та іде агресивна реклама по місту це нічого неозначає, що буде це безпечно. Я так розумію їх задача щоб більше людей про них дізналось і повелось на розвод і потім можна зникнути. Шкода що в країні продовжують таким способом заробляють кошти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up