Спека у великому місті. Комплекси, де можна релакснути біля води

Спека у великому місті. Комплекси, де можна релакснути біля води

Хочеться у відпустку до моря, але немає можливості поїхати з міста? Шукаєте місце, де можна й самому відпочити, і дітей розважити? Не знаєте де передихнути від міської спеки? Саме час вирушити, наприклад, до озера або річки. Але куди можна з'їздити на відпочинок біля води під Вінницею? Які бази відпочинку є за містом? І скільки коштуватиме така подорож? Можливо наша добірка допоможе вам знайти ідеальне місце для сімейного дозвілля.


База відпочинку "Березино"

Садиба «Березино» — це чудовий відпочинок на лоні природи і біля аквамаринового басейну. Сюди добре приїжджати компаніями, з колегами і сім'єю, навіть з малечею, адже дитячий майданчик біля озера і басейн незмінно захоплюють дітей.

Басейн: вхід для дорослих — 200 грн, діти — 100 грн, до 3 років — безкоштовно.

Тим, хто любить легкий пар і запашний віник, ми пропонуємо розкішну лазню.

Ресторан бази відпочинку «Березино» пропонує страви української кухні, європейські кулінарні шедеври, а також м'ясо, приготовлене на мангалі і в тандирі — все це під силу високопрофесійній команді кухарів. Для молодят незабутнім стане весілля, проведене в банкетному залі на 200 чоловік.

Якщо Ви хочете усамітнитися — комфортабельні будиночки в Вашому розпорядженні. 

Ми можемо запропонувати: будиночки з дерева або мазанки:

  • 2-х місні — 1100 грн за добу, 
  • 2-х поверховий —1800 грн за добу.
  • Альтанки — 1100 грн, баня на карпатських дровах — 500 грн/година
  • Кальяни в асортименті, на будь-який смак 

Відмінний сервіс, привітність, свіже повітря — це те, що робить садибу «Березино» прекрасним місцем, для проведення вихідних, свят, романтичних побачень і просто приємного відпочинку!

Адреса: село Зарванці, вулиця Зоряна,1. 
Телефони: +380965947676, +380631650990
Інстагарм: @berezino2011


Будинок відпочинку Печера

Відпочиньте з комфортом на природі, в мальовничому куточку Вінницької області, в гостьовому будинку «Печера». Це благодатне місце для екскурсій, кінних прогулянок, рафтингу на річці Південний Буг, релаксу в будь-який час року. 

Кожен день ми готові розмістити в нашому невеликому і затишному готелі близько 20-ти гостей. Ми раді всім нашим гостям — і дорослим і дітям. Ми допоможемо організувати ваш відпочинок так, щоб ніхто і членів вашої сім'ї не нудьгував у нас ні на хвилинку. Організація сплавів і риболовлі, сауна, відкритий басейн — у нас є все для активного відпочинку. 

Але «Печера» — це не тільки сімейний відпочинок. У нашому будинку відпочинку є можливість проводити виїзні конференції, інтенсив-тури і різні корпоративні заходи різного формату. 

У розпорядженні гостей — доглянута територія закритого типу з літнім басейном, номери з усіма зручностями, кафе, сауна з кімнатою відпочинку, автостоянка та безкоштовний Wi-Fi. В одній із затишних альтанок можна чудово усамітнитися своєю компанією та влаштувати пікнік з шашликом на мангалі.

Ласкаво просимо на чудовий відпочинок до мальовничої Печери!

Адреса: Винницкая обл., Тульчинский р-н, с. Печера
Телефон: +38(096) 69 35 998
Сайт: dom-otdiha-pechera.com.ua


Бесейний комплекс Letto

Нещодавно відкрився, а вже встиг полюбитися вінничанам басейний комплекс «Letto». Тут глибина великого басейну сягає 1,5 м, глибина малого — 0,7 м. Для Вашого комфорту на території комплексі є все необхідне, а саме: прокат рушників, дитячий майданчик, душ, роздягальня, зручні шезлонги та парасолі від сонця, дитяча анімація, фуд-корт біля басейну, кальяни, прохолоджуючі напої та коктейлі від наших барменів. 

Вартість входу до басейного комплексу на 2022 рік: 

  • для дорослих — 250 грн; 
  • діти з 6 до 12 років —100 грн;
  • діти до 6 років - безкоштовно.

Якщо Ви проживаєте в «Кльовому місці», знижка на вхід — 50%.

Друзі, раді повідомити вам розклад роботи нашого закладу. Басейний комплекс радо вас зустріне з 9.00 до 21.00 Ця новина порадує звичайно більше гостей бази відпочинку «Кльове місце», оскільки прокинувшись вранці під спів пташок, можна відправитись одразу на відпочинок до басейну, ще коли нікого немає і мати можливість першим пригнути до приємної прохолоди у спекотні дні.

Бар-кафе «Letto» відчиняється з 10.00, і прохолоджуючі напої та смачне меню будуть до ваших послуг. Ви також маєте змогу залишитись на ночівлю в комфортних будиночках «Кльового місця», за умови попереднього бронювання. Ми дозволяємо брати з собою «кишенькових» тварин, які вміють поводити себе виховано.

Адреса: одразу за с.Лука-Мелешківська, що біля Вінниці, рухаємось по Тиврівській трасі 1,3 км (від ж/д переїзду), повертаємо ліворуч.
Телефон: (067)911 95 14
Інстаграм: @Letto_klevoe


Ресторанно - готельний комплекс "Хутір"

«Хутір» — це  новий заклад з особливою енергетикою, сучасним дизайном та душевною атмосферою. Комплекс, розташований біля озера з мальовничою природою навколо, створений для релаксу. 

До ваших послуг декілька залів: велика банкетна зала; мала банкетна зала; загальна зала; VIP- зала;  камінна зала; конференц-зала. Це дає можливість організувати в закладі банкети, весілля, дні народження, дитячі свята, зустрічі друзів, конференції та корпоративи. У нас буде затишно закоханим парам та сім'ям з маленькими дітьми, адже в меню можна знайти страви, що порадують як смаком, так і яскравою подачею. Кухня ресторану пропонує гостям різноманітні страви на мангалі, широкий асортимент холодних та гарячих закусок, салатів, страв з м'яса та риби, десертів.  

«Хутір» — це запорука приємних спогадів на довгі роки! Ми допоможемо вам створити чарівний настрій і незабутнє свято, яке надовго залишиться в пам'яті приємними спогадами і щасливими моментами. 

Чекаємо на вас за адресою: вул. Котляревського, 61 (Вінницькі хутори)
Телефон: 0960116400
Фейсбук: Ресторанно-Готельний-комплекс-Хутір


Заміський клуб Com@rovo

Заміський клуб сімейного відпочинку Com@rovo знаходиться за 14 км від Вінниці у центрі мальовничого с. Комарів. Тихе і спокійне місце, де кожний знайде собі улюблений куточок. Велика територія дає змогу насолодитися свободою та простором.

Com@rovo — місце твого відпочинку подалі від міського шуму та метушні. Тут ти зможеш насолодитись співом пташок посеред комфортабельного і затишного куточка природи, зупинитися в будинку на 6-8 осіб або в фінських будиночках на 2-3-4 чоловіки, відвідати чан на травах. Також на території  є тераси, альтанки, дитячий майданчик і басейн.

Вартість входу до басейного комплексу на 2021 рік: 

Вихідні дні: дорослі - 250 грн, діти до 7 років - безкоштовно, з 7 до 12 вхід - 100 грн У будні вхід для дорослих - 200 грн

Якщо ви проживаєте на території - вхід до басейнів безкоштовний  

Кожна мить проведена у нас наповнює тебе цілющою енергією природи!  

Адреса: с. Комарово, вул. Савчука, 20  
Телефон: +380 (67) 293-73-25 +380 (66) 945-43-60  
Сайт: comarovo.com.ua

keyboard_arrow_up