Скуштувати смачненького, поніжитися в пледі. Ресторани з відкритими терасами, які слід відвідати восени

  • 3040

Вінниця замайоріла яскравими барвами — саме час зустрічати золоту осінь, насолоджуватися останніми теплими днями на затишних терасах. Восени мальовничі міські краєвиди дадуть фору навіть найвишуканішому інтер'єру, улюблені страви на свіжому повітрі завжди смачніші. Погомоніти з кращими друзями, закутавшись в плед, посмакувати чаєм з тістечком, чи скуштувати класний стейк з вином — що може бути кращим в ці теплі осінні дні.

Пропонуємо огляд ресторанів  Вінниці, що можуть похизуватись розкішною терасою. 

Тут є все необхідне, щоб осіння меланхолія розвіялася і Ви могли зарядитися енергією на весь робочий тиждень. В цих закладах Ви почуватиметеся бажаним гостем, що дає  можливість повністю розслабитися у невимушеній, комфортній обстановці, а улюблені страви зігріють Вас та подарують безліч приємних емоцій.

...

Перший та єдиний гриль-ресторан «T-Bone»

Вас цікавить різноманітна кухня, і ви шукаєте цікавий ресторан, щоб провести сьогоднішній вечір? Ми запрошуємо вас у «T-Bone» — перший та єдиний гриль-ресторан. Насолодіться апетитними стравами в незрівнянній атмосфері нашого закладу. 

Кожен гість може себе відчути шеф-кухарем - власноруч приготувати м'ясо, рибу, овочі за мангал-столом. Регулярно проводимо МК з приготування бургерів. 

Для Вас — незабутній відпочинок в колі рідних, друзів, колег, і приємний сервіс.

Хочете поринути в атмосферу релаксу? Ультрасучасна літня тераса ресторану «T-Bone» — райський сад, в якому відчувається максимальний комфорт і відокремленість від галасливого міста. Це острівець вашого відпочинку, який завжди для Вас доступний. Почуття єднання з природою і абсолютної гармонії підсилює затишний інтер'єр тераси ресторану.

А поки батьки насолоджуються відпочинком, для маленьких гостей працює безкоштовна дитяча кімната. В п'ятницю, суботу і неділю з 16.00 до 22.00 няня-аніматор весело організовує дитяче дозвілля.

На вас чекає три розкішні зали:

  • основна гриль-зала з можливістю готувати на гриль-столах 
  • велика простора банкетна зала на 90 осіб
  • банкетна зала на 40 осіб 

Ресторан має власний паркінг. Працює доставка  в будь-яку точку міста.

Графік роботи: з 11.00 до 00.00 
Адреса: Вінниця, вул. Блока, 28
Телефон: (096)8850808
Сайт: t-bone.eatbu.com
Істаграм: @t.bone.vin 
Фейсбук:@TBon.Vn 


Ресторан «Апрель»

Затишне місце, де Ви зможете відпочити  від щоденної рутини та міського шуму — територія, яка ввечері перетворюється на чудову літню терасу ресторану, де Ви зможете скуштувати чудові страви, поєднуючи їх з улюбленими напоями  та покурити димний кальян під відкритим небом.

Наймолодших відвідувачів закладу чекає дитяче меню та дитячий майданчик, який не дозволить їм сумувати

Досить мріяти про ідеальний відпочинок. Наш комплекс «Апрель» допоможе втілити всі Ваші бажання у реальність.

До ваших послуг:

  • можливість проведення закритих вечірок;
  • виїзні церемонії, фотосесії, фуршети;
  • жива музика за домовленістю;
  • безкоштовний WI-FI;
  • паркінг.

Графік роботи: з 12.00 до 00.00
Адреса: Вінниця, вулиця Привокзальна, 19А
Телефон: (096) 606 77 77 (ресторан), (096) 945 77 77 (Aqua Zone)
Сайт: aprel-vn.com
Інстаграмі: @aprel_restaurant
Фейсбук: @aprelrestaurant

 


Ресторан «Melange»

Ресторан «Melange» вже багато років має свою постійну домівку в готелі «Затишок», тому по-праву, називається найзатишнішим сімейним рестораном нашого міста. 

Ресторан розташований на тихій вуличці у самому центрі Вінниці, має велику парковку, квітучий і затишний внутрішній дворик, гарну літню терасу. 

Наша тераса ідеально підійде тим, хто бажає усамітнитися в літню жарку пору та перебуваючи у місті водночас побувати на відпочинку на природі. У нас не чути міського шуму і не відчувається сучасна метушня. Час ніби завмирає, даючи можливість зупинитися, подумати і поміркувати про приємне -  навколо лише гарні рослини, смачна їжа, ароматні напої, затишок і безтурботність.

В ресторані «Melange» Ви зможете скуштувати смачні страви подільської та традиційної української кухні, приготовані за родинними рецептами на натуральних продуктах, вирощених у власних та  локальних фермерських господарствах.

Також в меню представлені  різноманітні страви сучасної європейської кухні, є велике банкетне і фуршетне меню, мангал-меню, бізнес-ланчі, маємо доставку страв по місту.

В ресторані є декілька різних за стилем і розмірами залів, зручних для проведення різноманітних святкувань, весіль, корпоративів. 
Ще маємо дві VIP- кімнати на 12 і 16 чоловік.

Затишний сімейний ресторан «Melange» — готуємо з любов‘ю до своєї справи і для Вас! 

Графік роботи: з 11.00 до 23.00
Адреса: Вінниця, вулиця Валентина Отамановського,12
Телефон: (096) 252 12 12
ФейсбукMelange - затишний сімейний ресторан
Інстаграм: melange_restaurant_vn

 


Ресторан «Шахерезада»

Серед усіх закладів Вінниці незабутні спогади у Вас залишаться від вишуканого інтер'єру, смачної кухні і запальної шоу-програми ресторану «Шехерезада».

Якщо у Вас стоїть питання, де провести банкет, то саме «Шехерезада» це те, що Вам потрібно! Будь то ювілей або корпоратив, день народження або весілля, зустріч однокласників або вечірка, — можете бути впевнені, що в цьому ресторані міста Вінниці Ви відгуляєте свято на вищому рівні.

Висококваліфіковані кухарі ресторану «Шехерезада» запропонують величезний асортимент страв, які здивують найбільших гурманів. Тут Вас порадує все — і смачна кухня, і професійне обслуговування.

Ресторан пропонує відразу дві відкриті локації: літній дворик і терасу — справжній райський сад, прихований від усіх квітами. Ця романтична і розслаблююча атмосфера зробить Ваш святковий день ще кращим.

До ваших послуг:

  • літня тераса на 50-60 чоловік;
  • зали ресторану на на 50, 100, 250 осіб;
  • українська та європейська кухня, мангал-меню;
  • легка жива музика (акордеон, скрипка), приємний вокал;
  • кальян;
  • безкоштовні Wi-Fi і парковка
  • дитячий майданчик.

У вихідні дні пригощяємо усіх гостей юшкою на вогні.
Найблищим часом планується відкриття бару ( коктейлі, крафтові напої, пиво, закуски).

Графік роботи: з 11.00 до 00.00
Адреса: Вінниця, вул. Київська, 91
Телефон: (067) 992 4123
Інстаграм: @shaherezadavn
Фейсбук: @restoran.shaherezada.vinnytsya


Ресторан «Велюр»

Скажіть, куди ви підете, якщо захочете відсвяткувати урочисту подію і важлива подія як наприклад ювілей або весілля, або просто захочете провести особливий вечір в компанії друзів для того, щоб весело провести час і спробувати незвичайні страви? Звичайно ж, в ресторан. 

Клубний ресторан «Велюр» став улюбленим місцем проведення дозвілля багатьох вінничан. Наш заклад може похвалитися величезною кількістю запрошених зірок, вміло організованих вечірок, банкетів, фуршетів і різних світських заходів. Стильний інтер'єр, оновлене меню від шефа, першокласне, гостинне обслуговування і прийнятні ціни, створюють в ресторані неповторну атмосферу.

Влітку дорогих гостей зустрічає Lounge terrace «Велюр» —  квітковий оазис посеред мiста. Щовечора для вас звучить lounge програма з живим звуком. На терасі знаходиться великий екран для перегляду фільмів, концертних шоу, а для любителів футболу — прямi трансляції матчів. 

До ваших послуг: 

  • два просторих банкетних зали на 400 і 100 посадочних місць; 
  • один фуршетний зал;
  • два VIP зали на 20 і 40 осіб; 
  • два літні майданчики на першому і другому поверхах, тераса;
  • кальян; 
  • виїзне обслуговування;
  • безкоштовна парковка. 

Адреса: Вінниця, вул. Пирогова, 31 
Телефон: (068) 4131616
Сайт: velur.vn.ua
Інстаграм: @velur.vn.ua
Фейсбук: @velur2013

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up