Порівнювати ціни та дивитися розклад транспорту: ТОП-5 корисних додатків для вінничан

Порівнювати ціни та дивитися розклад транспорту: ТОП-5 корисних додатків для вінничан
  • Зібрали для вас застосунки, які можуть стати для вас помічниками у буденному житті у Вінниці. До прикладу, вони можуть допомогти розпланувати поїздку, щоб зекономити ваш час. Або порівняти ціни у таксі-службах, щоб зекономити ваші гроші.

У Вінниці не розробляють багато додатків, але останній часом цей процес розвивається. Не всі додатки у нашому списку мають версії на iOS, але вони в процесі створення. 

Тож зберігайте собі текст і майте під рукою перелік додатків, які можуть полегшити будні у Вінниці. Або ж зробити їх цікавішими. Ось наш список: 

  • Вінниця Транспорт
  • Вільна мапа
  • Е-квиток Вінниця
  • My Pol
  • Taxi Scanner. 

Тепер детальніше про кожен з них. 

Відео дня

Vinnytsia Transport

Цей застосунок безплатний. Він допомагає відстежувати рух громадського транспорту. У програмі не потрібно реєструватися, лише надати доступ до геоданих. 

Як він може спростити вам життя? Збираючись вийти з дому, ви можете глянути в цей додаток і прийти на зупинку саме тоді, коли приїде необхідний вам транспорт. 

Як він виглядає? Насамперед перед вами відкривається мапа Вінниці з позначками усіх зупинок громадського транспорту, яких у місті понад 300. 

У додатку є три вікна: мапа з місцями зупинки, повний перелік зупинок та прокладання свого маршруту.

Завантажити додаток можна за посиланням ТУТ. 

Вільна мапа

Цей проєкт авторства Центру історії Вінниці. Додаток буде цікавий, як для туристів, так і для містян, які хочуть краще дізнатися своє місто чи просто урізноманітнити прогулянки. 

Застосунок складає екскурсійні маршрути і допомагає таким чином побачити красу Вінниці. Для користувачів підготували чотири туристичні маршрути: 

  • «Вінниця: прогулянка середмістям»
  • «Вінницька Єрусалика»
  • «Вінниця – Столиця УНР»
  • «Вперше у Вінниці».

У додатку можна в особистий кабінет додавати улюблені пам'ятки чи маршрути. А також він має функцію автоматичного обрахунку тривалості прогулянки. 

Крім того, за допомогою додатку можна зчитувати QR-коди, які ви зустрінете під час прогулянки містом, і застосунок озвучуватиме вам цікаву інформацію про то чи інше місце у Вінниці. 

Завантажити додаток можна за посиланням ТУТ. 

Е-квиток Вінниця

Цей застосунок створити спеціально для «Муніципальної картки вінничанина». 

«Можна контролювати свої витрати, переглядати інформацію про поповнення карток та поїздки: час, вид транспорту та пересадки. Також перевіряти залишок коштів на муніципальних картках», — пишуть на сторінці організації. 

Наразі картки вінничанина стали вже звичною частиною життя містян, але час від часу з ними можуть виникати технічні проблеми. Щоб слідкувати за своїми коштами, кількістю поїздок та не забувати про вчасне поповнення картки — зробили цей застосунок. 

Завантажити додаток можна за посиланням ТУТ. 

My Pol

Цей застосунок працює у багатьох містах нашої країни, в тому числі й у Вінниці. 

Додаток потрібен для миттєвого виклику поліції у критичній ситуації, якщо ви не можете зробити це за допомогою телефону. Для цього потрібно просто в додатку натиснути кнопку SOS. Система самостійно визначить вашу геолокацію, навіть, якщо ви не підключені до інтернету.  

Наразі у системі #MyPol зареєстровано понад 100 000 користувачів.

Використовувати додаток можна не лише у критичних ситуаціях. Якщо вам нічого не загрожує, але ви помітили правопорушення, то можете обрати категорію правопорушення і прикріпити до цього виклику фотографії з місця події.

Завантажити додаток можна за посиланням ТУТ. 

Taxi Scanner

Останній у нашому списку теж додаток, який буде корисний не лише вінничанам. Основна його функція — порівнювати ціни у таксі-службах, щоб ви могли обрати оптимальний для вас варіант. Застосунок порівнює ціни шести служб: Uklon, Uber, Bolt, 838, OnTaxi і Opti. Усі вони працюють у нашому місті.

Застосунок безплатний. Крім вартості проїзду, додаток показує інформацію про час прибуття авто.

Завантажити додаток можна за посиланням ТУТ. 

 

Читайте також: 

Тест: хмаринка чи острів? Впізнай район Вінниці на мапі

Кросворд: Історія Вінниці від заснування міста до наших часів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up