Де у Вінниці купити насіння, садженці та добрива для саду та городу

  • 4548

У дворі усе має бути красиво! Мрієте про клумби з квітами, садок з плодовими та ягідними деревами, а біля стежки щоб були декоративні рослини? 

Де придбати все для мрії? Читайте нижче. 

...

«ЛітинСад»

Саджанці для Вашого саду

 

Інтернет-магазин «ЛітинСад» є виробником посадкового матеріалу - саджанців, розсади та насіння.

Зараз на сайті «ЛітинСад» представлено більше 3500 сортів і всі вони в наявності на особистому складі компанії. Розсадник власноруч виробляє широкий асортимент рослин:

- Саджанці екзотичних та цитрусових (актинідія (ківі), інжир, лимон, апельсин, мандарин, лавровий лист, гранат, розмарин, хурма, мушмула, маракуя, фейхоа)
- Саджанці плодових дерев ( абрикос, алича, айва, вишня, груша, грецький горіх, слива, персик, нектарин, черешня, шовковиця, фундук, яблуня)
Ягідні чагарники (малина, агрус, ожина, лохина, кизил, смородина, годжі, жимолость, калина, обліпиха, йошта)
Хвойні та Декоративні рослини (гібіскус, катальпа, самшит, спірея, туя, форзиція, ялівець, барбарис, гліцинія, лаванда, гортензія, тамарікс та багато іншого)
- Колоновидні саджанці
Розсада полуниці
(рання, середня, пізня та нейтрального дня)
Саджанці винограду (столові, кишмиш та технічні(винні) сорти)
Саджанці троянди (чайго-гібридна, флорибунда, плетиста, спрей, англійська, шраби, мініатюрна)
Насіння овочів та квітів.

Також магазин консультує та надає можливість придбати засоби захисту рослин, садовий інструмент та добрива.

З 2010 року «ЛітинСад» росте і розвивається кожного дня, роблячи головний акцент на якості продукції та її доступності! На сайті інтернет-магазину Ви можете задати будь-яке питання стосовно вибору, посадки та догляду за саджанцями і спеціалісти з радістю та оперативно нададуть на них відповідь. В «ЛітинСад» Ви можете замовити саджанці в роздріб та оптом за найвигіднішими цінами.

Після 1 покупки клієнт отримує промо-код на постійну знижку -10%!

З самого початку роботи сайт litynsad.com.ua зробив ставку на величезний вибір якісних товарів і бездоганне виконання кожного замовлення. Звичайно ж, без «казусів» обійтися неможливо, але практично всі виникаючі конфліктні ситуації співробітники відділу турботи про клієнтів намагаються вирішити саме на користь клієнта. Офіс і склад магазину знаходяться поряд, що дозволяє максимально прискорити процес обробки замовлень.

Склад та офіс інтернет-магазину знаходяться в смт. Літин, вул. Ватутіна, 15, тому кожен клієнт має змогу приїхати, обрати та придбати товар особисто. Відправка замовлень клієнтам відбувається по всій Україні безпосередньо від магазину та без посередників - це допомагає уникнути ситуацій з підміною товарів або повільною доставкою замовлень.

Восени та навесні (у сезон) працівники «ЛітинСад» працюють без вихідних. Замовлення через сайт приймаються цілодобово та цілий рік.

Телефонуйте: +38 (095) 766-45-05, +38 (063) 017-01-69, +38 (097) 966-06-92
Наша адреса: Вінницька обл., Смт. Літин, вул. Ватутіна 15
Графік роботи: 
ПН-ПТ — 8:00-18:00
СБ — 8:00-15:00
НД — Вихідний
Офіційний інтернет-магазин: litynsad.com.ua
Канал Viber – тут акції та знижки!
ЛітинСад в соц, мережах:
Facebook, Instagram, Youtube

Відгуки в Google


Садово-ландшафтний центр «Краєвид»

 

Озеленимо вашу ділянку і врахуємо всі етапи: проект, підбір кращих саджанців, висадку, догляд. В «Краєвиді» ми пропонуємо декоративні рослини, які виростили у власному розсаднику, отже, вони вже пристосовані до української землі і місцевого клімату. А також ви можете придбати товари для саду: кора, торф, садові фігури, горщики, вироби з дерева, що зроблять ваш сад по-справжньому унікальним та індивідуальним.

Запрошуємо стати нашим постійним клієнтом, тоді при кожному відвідуванні ми вам надамо приємну знижку або рослину у подарунок.

В «Краєвиді» на вас чекають:

  • Декоративні рослини кращих європейських сортів
  • Ландшафтні проекти від досвідченого дизайнера
  • Допомога у виборі рослин для вашої ділянки і типу грунту
  • Поради по догляду за рослинами

Адреса: вул.Данила Нечая, навпроти готелю-ресторану "Версаль" (р-н авторинку) 
Тел.: 0974957377
Графік роботи: Пн-Сб 9:00 - 19:00, Нд - вихідний
Сайт: www.kraevid.vn.ua 


Magic fruits

 

У ТЦ Вишенька можна придбати рослини та насіння для саду:

- Рози плетучі - 75 грн. в асорт
- Кліматіси в асорт. - 120 грн.за горщик
- Глоксінії - 50шт
- Лілії в асорт 30-50 грн. за 1 шт
- Пітунії в ас. - 15 грн. за горщик
- Ромашка - 25 грн. за горщик
- Чорнобривці - 15 грн. за горщик
- Традесканція - 160 грн. за гощик (величезний)
- Кальцеолярія - 40 грн. за горщик
- Маргарітки в асорт. - 15 грн. за горщик
- Алісіум - 15 грн. за горщик

Доставка кожен день з 14:00
Вартість доставки по місту 50 грн.
Доставка за межі міста по домовленості.
Можливий самовививіз, працюємо під час карантину з 10:00-14:00

Телефон: 0973330355, 0950445719
Адреса: вул.Келецька 122а, ТК Вишенька Центральний вхід
Приєднуйтесь до спільноти у Viber та робіть замовлення.
 


Тетянин Сад

 

Тетянин Сад - це приватна колекція рослин, була зібрана за майже 20 років копіткої праці. Всі рослини вирощені в місті Вінниця (за винятком деяких імпортованих рослин) і придатні до розведення в нашому регіоні. Озеленіть свої присадибні ділянки, сади, офіси. У нас Ви можете отримати кваліфікаційні консультації дизайнерів, а також рекомендації по посадці, догляду та захисту рослин. Всі саджанці вирощені в контейнерах і горщиках, що дозволяє швидко і безболісно висаджувати рослини в будь-який момент вегетативного періоду.

У нас Ви завжди можете купити:
- Троянди - більше 100 сортів
- Клематиси, жимолості, спіреї, вейгели і інші декоративні кущі та дерева
- Хвойні рослини - більше 30 видів
- Цибулинні рослини
- Штамбові форми декоративних і плодових рослин
- Добрива, субстрати і супутні товари
- Садову кераміку, горщики і багато іншого 

У період карантину працюємо за попереднім замовленням (відправляємо рослини поштою в будь-яку точку України). Для Вінничан можливий самовивіз за попередньою домовленістю, або доставка додому.  

Телефонуйте: 067 789 59 77, 096 529 53 79
Viber: 067 789 59 77
Сайт: www.tetjanynsad.com
Facebook: @tetjanynsad.vin
Instagram: @tetjanynsad
3D-тур по садовому центру: http://bit.ly/tsad3d


Квіти замовляйте тут: Де у Вінниці замовити квіти з доставкою додому

Канцтовари та товари для дітей вибирайте тут Де у Вінниці замовити канцтовари та товари для дитячого дозвілля з доставкою 

Хочете замовити їжу Де у Вінниці можна замовити їжу з доставкою додому

Чи продукти:

Де замовити продукти з доставкою для святкового столу

Де у Вінниці можна замовити продукти з доставкою додому

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up