Стилістом групи Freedom-Jazz став 5-річний учасник «Крутіше всіх» (Прес-служба "Інтер")

Стилістом групи Freedom-Jazz став 5-річний учасник «Крутіше всіх» (Прес-служба "Інтер")

У неділю, 15 квітня, о 18:00 глядачі дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» на телеканалі «Інтер» стануть свідками зіркового експерименту за участю вокалісток відомого джаз-бенду Freedom-Jazz.

Це не перша поява популярної групи в шоу «Крутіше всіх». У першому сезоні проекту Freedom-Jazz виступили в якості музичного супроводу для маленьких, але вже професійних танцюристів - 11-річного Арсенія Мороза і 10-річної Софії Ярославській, які показували нові грані мистецтва бальних танців. У другому сезоні учасниці бенду – Софія Павличенко, Анастасія Малега, Санні Журба – стали моделями та довірили 5-річному стиліста-перукаря Давиду Кроїтору з Молдови найдорожче - своє волосся. Дівчата дозволили юному таланту робити з їх шевелюрою все, що йому заманеться!

«Це насправді круто, що є проект, де діти можуть себе проявити, - каже Санні Журба. – Ми завжди за експерименти! Тому швидко погодилися стати моделями для юного талановитого майстра по зачісках. З Давидом ми познайомилися ще до виходу на сцену. За лаштунками хлопчик соромився. Але як тільки Давид з'явився на сцені талант-шоу «Крутіше всіх» - його боязкість відразу зникла. Під час процесу створення зачісок він і пісеньки співав, і речитатив читав, і змушував Андрія Доманського подавати йому шпильки і гребінці...»

Відео дня

Давид індивідуально підбирав зачіски для кожної дівчини, імпровізуючи на ходу. Солістки джаз-бенду зізналися, що в техніці плетіння кіс хлопчикові немає рівних. Самі вони не змогли б так заплести, незважаючи на те, що досвід у дівчат є: зачіски на свої концерти вокалістки Freedom-Jazz роблять собі самостійно.

«Йому всього 5 років, а які вправні зачіски він робить, а які косички плете! Ювелірна робота, я вважаю, - захоплюється талантом юного стиліста Софія Павличенко. - Впевнена, він ще багатьма здібностями здивує! »

Чим закінчився експеримент? Які зачіски підібрав Давид для кожної моделі? Чи залишаться вокалістки Freedom-Jazz задоволені співпрацею з юним стилістом? Дивіться вже цієї неділі, 15 квітня, о 18:00 на телеканалі «Інтер» - в новому випуску дитячого талант-шоу «Крутіше всіх».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up