Сергій Кудлаєнко разом з волонтерами та учасниками АТО подарували гурту «Океан Ельзи» бойовий прапор (ПРЕС-СЛУЖБА СЕРГІЯ КУДЛАЄНКО)

Сергій Кудлаєнко разом з волонтерами  та учасниками АТО подарували  гурту «Океан Ельзи»  бойовий прапор (ПРЕС-СЛУЖБА СЕРГІЯ КУДЛАЄНКО)

21 травня  у Вінниці відбувся  концерт  рок-гурту « Океан Ельзи» , який на запрошення організаторів відвідали  30  учасників АТО, бійців , що лікуються  у Вінницькому військовому шпиталі, а також топ-волонтери Вінниці. 

 Серед них -  легендарний хірург, Юрій Белієнко,  який  15 місяців працював  у польових умовах та  під шквалом «градів» врятував  життя близько 400 бійців, волонтери – «мольфари», медики, « бойові бджілки». Послухати   відомий  рок-гурт прийшли і волонтери - благодійники  Олександр Кривак та Андрій Нечипорук, які з перших днів  війни на Сході допомагають захисникам та  дитбудинкам , що опинились у зоні вогню.

Разом з  бійцями та волонтерами на  концерті  був і Сергій Кудлаєнко.

- Військовому шпиталю допомагаємо вже тривалий час  на постійній основі, свято для бійців влаштовували не один раз і будемо продовжувати це робити.  Коли ти небайдужий  до  проблем війни, шляхи  по співпраці  з волонтерами завжди перетинаються  і багатьох із них добре знаю особисто. Концерт – це вдячність  за їх невтомну працю, відданість та любов до рідної землі, - зазначив  пан Сергій.

- Наступного тижня відбуваю до військової частини. Приємно на завершення лікування побувати на концерті « О.Е.», адже  Святослав - кумир моїх земляків, - коментує Назарій, учасник АТО з Галичини.

- Вся моя родина обожнює гурт « Океан Ельзи». Сьогодні  я на їх  концерті  і хочу відчути  емоції своєї дочки, вона  в Італії і досі згадує аншлаг та овації , що зірвали музиканти під час  всесвітнього туру в Римі, - розповідає Микола Олександрович з Кіровоградщини, поранений  під Гранітним.

Після завершення свята, яке відбулось за сприяння  і підтримки Вінницької міської ради,  волонтери та благодійники, вінничани та учасники АТО  подякували  за концерт  і подарували  рок-гурту бойовий прапор – символ  єдності України  на згадку про незабутню  зустріч  з «Океан Ельзи».


 

                                                                                                    

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up