Підсумки 2016. Олег Алекса. (Прес-служба О. Алекси)

Підсумки 2016. Олег Алекса. (Прес-служба О. Алекси)

Вінницька міська рада 7-го скликання на думку експертів є самою фаховою та ефективною за всі роки існування. 

Олег Алекса відомий вінничанам не лише як депутат міської ради від партії ВО «Батьківщина» і голова Федерації боксу Вінницької області. Це і бізнесмен, і волонтер, і громадський діяч, і спонсор багатьох соціальних заходів в нашому місті.
 
Олег Юрійович Алекса є головою постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, оскільки завжди пріоритетним напрямком діяльності для нього було забезпечення та створення достойних умов для всебічного здорового розвитку нового покоління нашого міста.
 
Ще одним пріоритетним напрямом діяльності, враховуючи сьогодні українські реалії, для О. Алекси  стала волонтерська діяльність та підтримка малозабезпечених дітей і дітей-сиріт. Для цих категорій населення важлива підтримка не лише в матеріальному аспекті, особливо вони потребують відчуття захищеності та «потрібності».
 
Активна життєва позиція Олега Алекси дозволяє йому одночасно займатись і нагальними питаннями свого виборчого округу, зустрічатись із виборцями, приймати участь в роботі міської ради та відповідних її комісій, керувати Федерацією боксу та підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. До речі, Олег Алекса - один із самих дисциплінованих депутатів міськради: за період свого обрання він не пропустив жодної сесії, жодного засідання комісії міськради.
 
Все це було б неможливо встигати без висококваліфікованої команди однодумців і друзів. Народну мудрість «скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти» О. Алекса взяв за основу при створенні свої команди.
 
В період новорічних та різдвяних свят більшість з нас підводить підсумки своєї роботи та планує рік прийдешній. Олег Алекса як депутат Вінницької міської ради підсумки своєї роботи вже підвів у звіті, що розміщений на сайті міськради, а от плани на наступний рік тримає в таємниці, оскільки звик відповідати за свої слова та обіцянки.
 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up