Людмилу Станіславенко відзначили орденом «За громадянську доблесть» (Прес-служба благодійного фонду «Людмили Станіславенко»)

Людмилу Станіславенко відзначили орденом «За громадянську доблесть» (Прес-служба благодійного фонду «Людмили Станіславенко»)

За визнання заслуг перед Україною депутатку Вінницької обласної ради, голову благодійного фонду Людмилу Станіславенко відзначили орденом «За громадянську доблесть». Подібне рішення було прийнято Президією Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття». 

28 лютого в Маріїнському палаці депутатці вручили орден та державний прапор з пам‘ятним написом. 


Життєвим гаслом Людмили Станіславенко є вираз: «Ні дня без добрих справ». Громадська діячка та голова благодійного фонду, який займається проблемами людей з інвалідністю, дітьми позбавленими батьківського піклування та іншими соціально-незахищеними верствами населення. З початку проведення антитерористичної операції на Сході країни активно опікується бійцями АТО та переселенцями.

 

Проведення благодійних акцій, громадських слухань та робота на окрузі – саме так проходить робочий день благодійниці та депутатки обласної Ради. Розвиток культури області та долучення громадськості до вирішення проблемних питань, дотримання гендерної політики в області було ініційовано Людмилою Анатоліївною. 

 


Людмила Станіславенко зазначає, що отримана відзнака надихає на подальші звершення. 

 

- Для мене благодійність – це спосіб життя, - сказала Людмила Станіславенко. – Впродовж тривалого часу опікуюсь потребами людей з інвалідністю, наразі ми працюємо над встановленням пандусу в приміщенні облради. Також активно опікуюсь вихованцями дитячих будинків у місті та області. Після початку війни на Сході розпочала допомагати бійцям АТО, членам їх родин та вимушеним переселенцям. Своїм прикладом я хочу показати, що робити добрі вчинки легко. Для мене дана нагорода – це символ того, що я рухаюсь у вірному напрямку, що моя робота важлива для суспільства. 


Благодійний фонд «Людмили Станіславенко» активно співпрацює з громадськими організаціями Вінниччини. За ініціативи його очільниці у місті пройшов ряд тренінгів та спортивних змагань для бійців АТО. Накопичено багаторічний досвід співпраці з громадськими організаціями людей з інвалідністю та співпраця з батьками, які виховують малюків з аутизмом. Не залишаються без уваги і проблеми окремих вінничан. Фондом було ініційовано та проведено ряд благодійних заходів, під час яких збирали кошти на потреби важкохворих.

У день захисту дітей Людмила Станіславенко ініціювала проведення Всеукраїнської акції «Вплети жовто-блакитну стрічку у волосся» під час якої було зібрано кошти на лікування Дениса Проценка.

 

Також вперше у Вінниці пройшла акція «Депутатська кухня», під час якої депутати ділилися рецептами приготування своїх улюблених страв. В ході акції було зібрано кошти на лікування Катерини Галки. 


Зазначимо, що орден «За громадянську доблесть» заснований міжнародною громадською організацією «Асамблея ділових кіл» з метою відзначення видатних особистостей, заслуги яких перед Україною є свідченням високого патріотизму та громадянської свідомості, що проявляється у примноженні національної могутності України, особисту всебічну допомогу і підтримку Збройних сил України, особливо в час військових дій, обумовлених зовнішньою агресією спрямованою на порушення державних кордонів та територіальної цілісної, особисту твердість і силу духу в захисті державного та національного устрою, збереженні та примноженні історичної спадщини, а також великої слави наших достойних предків.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up