«Інтер» покаже прем'єрні концерти українських артистів (Прес-служба Інтер)

«Інтер» покаже прем'єрні концерти українських артистів (Прес-служба Інтер)
  • Недільний ранок може бути музичним! «Інтер» пропонує своїм телеглядачам починати вихідний день з гарної музики та зустрічі з улюбленими артистами.
  • З 12 липня по неділях в ранковому ефірі телеканалу - телепрем'єри концертів відомих українських виконавців.

«Інтер» дає можливість глядачам почути прекрасні голоси чудових українських артистів, насолодитися гарною музикою і щирими піснями, - каже керівник редакції музичних програм телеканалу «Інтер» Олег Яковлєв. - І тим самим ми хочемо підтримати наших виконавців в цей складний кризовий час, коли шоу-бізнес знаходиться на паузі. Ми покажемо концерти трьох абсолютно різних артистів: Влада Ситника, Наталії Валевської і Гаріка Кричевського, яких наші глядачі люблять і добре знають по участі в святкових концертах «Інтера». Це талановиті, чесні і, найголовніше, дуже щирі виконавці».

Уже цієї неділі, 12 липня, о 07:00 в ефірі телеканалу «Інтер» - прем'єра концерту «Золотого голосу України», переможця «Слов'янського базару-2017» Влада Ситника. Володар ліричного баритона з неповторним тембром входить в ТОП-30 кращих голосів світу.

Відео дня

У концерті «Для тебе» телеглядачі почують народні та світові хіти в сучасній обробці, а також кращі авторські пісні у виконанні артиста.

«Два місяці важкої підготовки, тисячі годин репетицій - все заради того, щоб глядачі змогли почути нове звучання улюблених творів і нові пісні», - розповідає Влад Ситник.

Атмосфера концерту, як і кожна з пісень артиста, наповнені теплотою і любов'ю. Влад зі сцени розповідає про себе, своїх кумирів, ділиться історіями з життя. Крім того, в концерті беруть участь імениті гості. Влад Ситник разом з піаністом-віртуозом Євгеном Хмарою виконають пісню Миколи Мозгового «Минає день». А родзинкою вечора стане дует Влада з народною артисткою Казахстану Розою Римбаєвою: вони заспівають відомий хіт співачки - «Любов настала». Також своїми виступами радували публіку оркестр «Бетховен» і Ball Dance Theatre під керівництвом Віталія Загоруйко.

Дивіться прем'єру концерту Влада Ситника вже цієї неділі, 12 липня, о 07:00 на «Інтері».

 

Також не пропустіть інші музичні прем'єри:

  • 19 июля в ефірі «Інтера» - шоу Наталії Валевської «Палала», а 26 липня - ювілейний концерт відомого шансоньє Гаріка Кричевського.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up