Фінансова підтримка ЗСУ суддями Сьомого апеляційного адміністративного суду (Пресслужба 7ААС)

Фінансова підтримка ЗСУ суддями Сьомого апеляційного адміністративного суду (Пресслужба 7ААС)
  • Рішенням суддівського корпусу Сьомого апеляційного адміністративного суду будуть щомісячно відраховувати 50% суддівської винагороди на Збройні Сили України. Про це повідомив голова суду Віталій Кузьмишин.

Суддівський корпус Сьомого апеляційного адміністративного суду одноголосно прийняв рішення щомісячно перераховувати 50% суддівської винагороди усіх суддів 7ААС у фонд підтримки Збройних Сил України, що буде складати в середньому 1,6 млн грн щомісячно.

Це рішення має велике значення, адже фінансова підтримка нашої армії у період активного протистояння ворогу значно підсилить наші позиції. Відрахування здійснюватимуться, починаючи з поточного місяця. 

Водночас повідомляємо, що Сьомий апеляційний адміністративний суд продовжує роботу у штатному режимі, оскільки навіть у період воєнного стану права і свободи громадян нашої держави мають бути надійно захищені.

Відео дня

Усе буде Україна! Слава Героям!


Читайте також:

Вінницький апеляційний суд передаватиме половину своєї винагороди на Збройні сили

Коментарі (24)
  • Inga Gavrilyuk

    Дорогі вінничани, я представляю пресслужбу суду. Готуючи повідомлення для медіа, не думала, що наша публікація отримає таку реакцію. Судді такі ж громадяни нашої держави, як усі. Зараз своїм рішенням суддівський корпус 7ААС зробив вчинок, який направлений на фінансову підтримку ЗСУ і  пришвидшення нашої спільної перемоги.
    🤝 У непростий для країни час кожен долучається як може. Якщо можете підтримати фінансово – підтримуйте, можете допомогти речами, продуктами – допомагайте, але в жодному разі не піддавайтесь на провокації колаборантів і «5 колони», які несуть руйнівну силу для нашої держави.
    💪Разом ми сила! Будьмо свідомі і згуртовані для досягнення спільної перемоги!
  • Алла Тарасенко

    Вітаємо, ми з України!
    Після реформи 2016 року судді не отримують жодних премій. Їх суддівська винагорода залежить від стажу роботи та місця роботи (перша, друга чи касаційна інстанція). Після початку воєнної агресії керівництво судової гілки влади виступило з ініціативою перераховувати від 40% до 60 % свого заробітку на потреби Української Армії. Ця ініціатива підтримана нашими суддями.
    Окрім цього, увесь суддівський корпус 7ААС продовжує долучатися до різноманітних волонтерських та гуманітарних місій, спрямованих на підтримку постраждалих від воєнної агресії. Відтак, закликаємо усіх долучитися до боротьби з російським окупантом, а не шукати "ворогів" там, де їх нема і не може бути.
    Єднаймося разом задля перемоги!
    Все буде Україна! 🇺🇦
  • Леся Ревацька

    Враховуючи, що тут 18 чоловік, то так нічогенька вигода по 180000 щомісяця. Криси забідовлені. Тьху!
  • Мирослав Олександрович

    Хороші а них зарплати.

keyboard_arrow_up