Епідемія фінансових пірамід Evart Network і Evo Binary: українцям радять бути обережними з інвестиціями (Прес-служба "ГО АІ Профіт")

Епідемія фінансових пірамід Evart Network і Evo Binary: українцям радять бути обережними з інвестиціями (Прес-служба "ГО АІ Профіт")

Коли є певні проблеми в країні, то завжди знайдуться ті, які скористаються такою нагодою задля власної користі і матеріального збагачення. Сама така ситуація діє зараз на території України. На території держави кояться економічні і політичні негаразди, бойові дії. 

 

Населення України зараз у тому стані, що ладне повірити будь-яким обіцянкам, бо дуже чекають на покращення умов життя як для себе, так і для своїх близьких. Сподіваннями зневірених людей вміло користуються шахраї. Нашу країну охопили фінансові піраміди - Evart Network та Evo Binary.


Фінансові піраміди працюють за однаковими принципами та алгоритмом. Трапляється навіть так, що шахраї не приховують своїх шахрайських намірів. Вони «грають на таких життєвих струнах народу» як: бажання жити краще, отримувати гроші і при цьому нічого не робити, мати хороший автомобіль, нерухомість у центрі міста. 


Піраміди можуть мати не тільки закордонне коріння. Дуже часто вони створюються діячами всередині держави. Але завдання в них одне: вміло продати свій «продукт» зневіреним українцям.


Доволі часто фінансові піраміди приховуються під виглядом зарубіжних компаній, фондів, які мають велике бажання «допомогти» населенню своїми інвестиціями. Проте надалі все відбувається зовсім по-іншому: гроші активно і швидко вивозяться з країни у невідомому напрямку. Багатьом українцям відома фінансова піраміда «Едельвейс 5». Вона позиціонує себе як компанія з Німеччини. Однак це не відповідає дійсності: у неї немає юридичної особи ані в Німеччині, ані на території України.


«Edelweiss 5» - не єдиний псевдо-фонд. Компанія Helix також прикривалася компанією із Великобританії. Були неправдиві відомості, що вони активно працюють над створенням робочих місць для населення, інвестують чималі матеріальні внески в економіку держави. На сьогоднішній день особа що очолювала цю компанію перебуває під слідством. Ім’я цього шахрая відоме багатьом українцям – Дмитро Нагута. Щодо цієї людини порушена кримінальна справа про шахрайство. Від його ганебних дій постраждало не менше 400 осіб.


Фінансова піраміда  Evart Network, яка не так давно відокремилася від Helix, не має ані власного продукту, ані товару. Проте це не заважає діячам піраміди активно пропонувати зневіреним людям всілякі бонуси та премії, а також не менш ніж 100% річний прибуток. У свою «секту» вони намагаються затягти якомога більше клієнтів з метою отримання додаткової вигоди.


Шаленої популярності набирає фінансова піраміда Evo Binary. Зараз вона активно діє на території Західної України. Коріння у неї португальське. Evo Binary залучає інвестиції під 200% річних. Керівники піраміди пояснюють це маловідомим ПЗ для торгівлі на ринку Форекс. Водночас всі перераховані компанії не мають ліцензії на діяльність такого напрямку. У них відсутня навіть штаб-квартира, реальні активи, на які можна буде сподіватись у випадку банкрутства. У більшості випадків статутні фонди фінансових пірамід не перевищують 1тис. доларів.

 


Фінансові піраміди мають свої певні ознаки: нелегальність, завищення рівня прибутку, обман, неправдива інформація про діяльність організації, різноманітна система бонусів та премій за залучення до компанії своїх родичів, знайомих до складу членів компанії, певні приховані факти та скритність.


Є інформація про те, що дуже скоро такі піраміди як Evart Network та Evo Binary спіткає доля МММ та Неlix. Зараз вони знаходяться у скрутному фінансовому положенні. Evo Binary майже втратила свої фінансові інструменти для здійснення прийому та виплат грошей своїм інвесторам. Проблеми, схожі на ці, мала і інша компанія -  Kairos Technologies, яка не менш активно діяла на території України. В результаті організація збанкрутіла.


Як свідчить ГО Активних інвесторів "Профіт" на сьогоднішній день на території держави діють не менше 7 великих фінансових пірамід, понад 60 середніх та дрібних. Кількість «лідерів», які втягують людей у такі організації, збільшується повсякденно. Сотні мільйонів доларів щорічно вимиваються з бюджету країни і кишень народу.


Нажаль, ані законодавство держави, ані правоохоронні органи не надають особливого значення цій наявній проблемі. Відсутні будь-які заходи щодо профілактики злочинів такого ґатунку. Обмануті вкладники також не мають жодної допомоги зі сторони уряду держави.


Сьогодні всі активно спостерігають за перебігом справи Дмитра Нагути. Проте не варто забувати, що таких фінансових пірамід велика кількість. Майже в кожному населеному пункті є такі компанії-помічники. Слід зазначити, що вкладники фінансових пірамід Evart Network та Evo Binary «подарують» шахраям свої статки.


Якщо на даний момент ви, або ваші близькі чи друзі перебувають під владою фінансових пірамід, то спробуйте якомога швидше вивести звідти свої кошти. Будьте обережні! Не слід вірити неправдивим обіцянкам таких шахраїв. Адже тепер вам відомо про правдиві наміри таких фінансових пірамід як Evart Network та Evo Binary.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up