Ексклюзив «Ранку з Інтером»: Міла Нітіч - про розставання з продюсером, захоплення боксом і нових відносинах (Прес-служба Інтер)

Ексклюзив «Ранку з Інтером»: Міла Нітіч - про розставання з продюсером, захоплення боксом і нових відносинах (Прес-служба Інтер)
  • На одному з вокальних конкурсів силою голосу вона підкорила саму Примадонну. Але після цього за 11 років в шоу-бізнесі так і не досягла бажаного успіху. Нещодавно Міла Нітіч розлучилася з продюсером і змінила репертуар. Про зміни в професійному та особистому житті співачка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».

Вперше українські глядачі дізналися про Мілу Нітіч в 2008 році завдяки її участі в проекті «Шанс». Саме там талановиту вокалістку помітив продюсер Володимир Бебешко і запропонував співпрацю. Уже через рік співачка взяла участь у Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля» в Юрмалі, де посіла третє місце і отримала спеціальний приз від Примадонни - «Золоту зірку Алли» і грошову премію в розмірі 50 тис. доларів.

Після тріумфу на «Новій хвилі» Міла Нітіч 11 років будувала кар'єру під керівництвом продюсера, однак за останні 6 - не записав жодної нової пісні.

Відео дня

Творчий застій підштовхнув співачку до дій. І вона вирішила розлучитися з Володимиром Бебешко.

«Це рішення приймалося дуже важко і дуже довго, - зізнається співачка. - Розуміння, що у нас обірвався тандем, прийшло ще 5 років тому. Ми багато працювали, було багато виступів, заробляли гроші. І в якийсь момент я зрозуміла, що стала просто гарною корпоративною співачкою - не більше. У 2016 році у нас був концерт, і так склалося, що я не змогла зібрати повноцінний зал навіть на 500 осіб. Хоча я розуміла, що пройшло багато часу з тих пір, як артист почав співпрацю з продюсером, і вже міг би зібрати навіть палац «Україна». Перш за все мене не влаштовувало, що я не досягла того рівня, до якого йшла».

Тепер з Мілою Нітіч працює нова команда. Співачка змінила репертуар. Нещодавно вона випустила кліп на пісню під назвою «Ню». За перший місяць відео набрало більше мільйона переглядів в мережі! А вже в кінці вересня Міла представить ще одну музичну прем'єру.

Щоб залишатися не тільки в творчій формі, а й у фізичній, Міла Нітіч кілька місяців тому зайнялася ... боксом! 

«Це не для того, щоб комусь дати по голові. А для того, щоб зміцнити свій дух і внутрішній стрижень, - говорить про нове захоплення співачка. - Я, в принципі, по життю не дівчинка-дівчинка, а боєць, тому і вибрала бокс. Я ніколи не буваю задоволена тим, як виглядаю. Звичайно, завжди хочеться бути ще краще! Наприклад, повернутися до своєї вагової норми - 62-63 кг. Але вперше в житті я собі подобаюся навіть в тій формі, яка у мене зараз». 

Артистка зізнається, що таке прийняття себе частково пов'язано зі змінами в особистому житті: 

«У мене є людина, з якою мені дуже добре, і я відчуваю, що він близький моїй душі і моєму серцю. Я не буду говорити, що зараз збираюся заміж, але все можливо (посміхається)». 

Хто цей таємничий незнайомець, Міла не говорить. Лише підкреслює, що він не публічна людина і не має ніякого відношення до шоу-бізнесу.

Натхненна романтичними почуттями і творчими амбіціями, Міла Нітіч зізнається, що як ніколи готова багато працювати, так як її творчість занадто довго було поставлено на паузу.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up