«Чудо починається» на «Інтері» (Пресслужба «Інтер»)

«Чудо починається» на «Інтері» (Пресслужба «Інтер»)
  • У п'ятницю, 18 грудня, з 07.00 в ефірі «Інтера» — традиційний телемарафон «Чудо починається», присвячений Дню святого Миколая.
  • Ведучі Анастасія Даугуле, Роман Кадемін і команда проекту підготували безліч сюрпризів, чудових історій і яскравих зустрічей, щоб кожен телеглядач відчув атмосферу чарівництва, зимової казки і справжнього дива.

Святий Миколай, який за життя допомагав бідним і робив добрі вчинки, і зараз продовжує творити чудеса — своїм прикладом він вчить кожного з нас робити добро, не залишатися байдужим до чужої біди й надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Напередодні світлого свята герої сюжетів марафону, відомі артисти, спортсмени та телеведучі будуть здійснювати мрії дітей, дорослих і навіть тварин. Так, народна артистка України Ірина Білик поміняє професію і з'явиться в зовсім несподіваному образі. Співачка Міла Нітіч разом з учасницею дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» на день перетворяться на кондитерів і створять солодкий шедевр. А телеведучі Роман Кадемін і Анастасія Даугуле зроблять диво для братів наших менших.

Відео дня

У марафоні прозвучать дивовижні історії, які ще раз нагадають, що на диво здатна кожна людина. Наприклад, про 12-річного сміливого хлопчика, який влітку разом з дорослими рятував рідне селище від лісової пожежі. Про лікарів, які в цьому році виявилися на передовій боротьби з коронавірусом і які кожен день, ризикуючи власним життям, рятують людей. Або про бабусь з села в зоні відчуження, які, незважаючи ні на що, вміють радіти життю.

Також журналісти «Інтера» відвідають героїв минулого марафону — сім'ю матері-одиначки з двома дітьми, які після пожежі в їхньому будинку фактично залишилися на вулиці. Повернутися до нормального життя «погорільцям» допомогли добрі люди — хто чим міг. Телеглядачі дізнаються, як зараз живе ця сім'я. Звичайно ж, всіх героїв телемарафону напередодні Дня святого Миколая чекають несподівані сюрпризи та подарунки.

Також багато сюжетів марафону буде присвячено благодійному онлайн-аукціону «Інтер — дітям». Ініціатива зі збору коштів на життєво важливе обладнання для дитячих лікарень, яка стартувала в грудні 2014 року як одноразова благодійна акція до Дня святого Миколая, вже давно стала постійним майданчиком для добрих справ. І як тільки досягається поставлена ​​мета, тут же оголошується нова.

Рівно рік тому в ефірі «Інтера» була озвучена нова мета — медична система MultiFiltrate, яку також називають «штучною ниркою», для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «Охматдиту». Щорічно в цьому відділенні лікування проходять понад тисячу дітей з усієї України. Чи вдалося за рік зібрати необхідну суму на покупку цього устаткування? Дізнаємося в марафоні «Чудо починається».

Кожен з нас може стати чарівником — просто вірте в диво і творіть добро. Дивіться святковий марафон «Чудо починається» - в п'ятницю, 18 грудня, з 07.00 на «Інтері».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up