У Вінницькій області новий очільник Управління СБУ. Що відомо про Володимира Петриченка?

У Вінницькій області новий очільник Управління СБУ. Що відомо про Володимира Петриченка?
Володимир Петриченко (з мікрофоном), фото 2020 року з сайту Національної академії СБУ
  • Президент України Володимир Зеленський підписав укази, якими звільнив Анатолія Денисенка з посади начальника Управління СБУ у Вінницькій області та призначив на посаду Володимира Петриченка.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський підписав укази, якими звільнив Анатолія Денисенка з посади начальника Управління СБУ у Вінницькій області та призначив на посаду Володимира Петриченка.

«Звільнити ДЕНИСЕНКА Анатолія Олександровича з посади начальника Управління Служби безпеки України у Вінницькій області», — зазначається в Указі №702/2023 від 23 жовтня 2023 року.

«Призначити ПЕТРИЧЕНКА Володимира Геннадійовича начальником Управління Служби безпеки України у Вінницькій області», — зазначається в Указі №705/2023 від 23 жовтня 2023 року.

Відео дня

Довідка: До призначення на Вінниччину Володимир Петриченко був начальником  Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, де працював керівником з липня 2019 року. В березні 2022 року Президент України своїм Указом присвоїв йому звання бригадного генерала. 

 

Читайте також:

Дмитро Сосинович очолить Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області. Що відомо?

Представили нового керівника поліції У Вінницькій області. Що відомо про Юрія Пархоменка?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up