Не можете достукатись у двері нардепів? Пишіть їм в соцмережах

Не можете достукатись у двері нардепів? Пишіть їм в соцмережах
Соцмережі - чудове місце для політика не тільки щоб агітувати, але й неформально спілкуватися зі своїми виборцями. Журналіст "20 хвилин" вирішив промоніторити сторінки вінницьких нардепів на предмет активності в мережі.

Олександр Домбровський, народний депутат від 11 округу. Політик має свою сторінку в "Фейсбуці" та "Вконтактє". Проте "Вконтактє" політик не дуже активний, останній запис на його сторінці у цій соцмережі був зроблений 7 вересня 2013 року. А от у "Фейсбуці" політик  активний. 

Олексій Порошенко, нардеп від 12 округу. Має свою сторінку на "Фейсбуці", на яку майже не заходить. Останній запис зроблений 28 травня цього року, Олексій оновив фото. Перед цим молодший Порошенко виставив фото, де він разом з батьком голосує на президентських виборах, які відбувались в травні цього року.

Відео дня

Іван Мельничук  балотувався по 14 округу на Вінниччині. Нардеп був активним  у "Фейбуці" протягом усієї виборчої кампанії та продовжує бути активним і досі. 

На сторінці  нардепа від 16 округу Юрія Македона багато записів. Політика вітають з обранням у Верховну Раду, проте сам Юрій відповідає, що рано, адже ще йдуть суди. Варто зазначити, що нардеп  бере участь в обговореннях під записами на свої сторінці.

Нардеп від 18 округу Руслан Демчак теж активний користувач "Фейсбуку". Постить новини. Теж бере участь в обговореннях під записами на свої сторінці. 

Варто також сказати, що на "Фейсбуці" є сторінка, присвячена екс-меру Вінниці, а нині народному депутатові України Володимиру Гройсману. Записи на ній постійно додаються, а люди їх коментують. Проте сам політик участі у них не бере.

Також, в рамках експерименту кожному нардепу було відіслано повідомлення, щоб перевірити, як швидко той на нього відповість. Перші відповіді були вже через 20 хв. Це означає, що тепер кожний виборець може поспілкуватися з політиками в соцмережі та дізнатися відповіді, які його так хвилюють. Відповіли всі, крім Володимира Гройсмана.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up