«Коли він приймав присягу, я плакала» Вінничани про те, чого чекають від президента

«Коли він приймав присягу, я плакала» Вінничани про те, чого чекають від президента

Розпитали вінничан, яких змін вони чекають від нового президента та чи . А як думаєте ви? Свої думки залишайте у коментарях

Іван, (75), пенсіонер:

- Хочу, щоб новий президент дав людям жити. Щоб усе у нас було добре. Нехай знизить ціни, збільшить пенсії та зарплати. Ось це я хочу, щоб він зробив. Упевнений, що в нього вийде  Ми всією сім’єю за нього голосували.

 

Відео дня

Михайло (31), фрілансер:

- Нічого від нього не очікую. У першу чергу очікувати потрібно щось від самого себе. Коли ми почнемо змінювати себе і так буде думати кожен, тоді з числа таких людей буде достойний правитель. Починати потрібно з себе.

 

Олена (33), баріста:

- Очікую від нього покращення, щоб не було так, як раніше. Щоб не крали, вільно жили і довіряли один одному. Мабуть, так. Сподіваюсь, що у нього все вийде. Якщо він перші етапи пройшов, то далі йому це буде простіше.

 

Олександр (23), студент:

- Очікую, що все буде по-іншому, хоча б якось не так. Можливо, щось новеньке. Може бути ще гірше, але по-іншому. Якщо буде не так, як хочеться, то ми хоча б спробуємо чогось нового. У всякому разі можемо обрати когось іншого.

 

Олена (25), спортсменка:

- Очікую від нього легкості. Коли людина щось робить і її все вдається, коли вона легка на підйом. Думаю, що він саме та людина. І так як він молодий і з сучасним баченням цього світу, думаю, що у нього все вдасться. Бажаю йому успіху.

 

Анна (75), пенсіонерка:

- Сподіваюсь на стабільність і завершення війни. Коли він приймав присягу, я плакала. Настільки мені було його жаль. Знаючи його як, здається, хорошу людину, боюсь, що він увійшов у цей бруд. Будемо молитись за нього.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (137)
  • Светик Сикоринська

    порошенко,
    гройсман,яценюк ЗАНИМАЛИ ДЕНЬГИ у МВФ,пусть они и ВОЗВРАЩАЮТ ИХ ИЗ СВОИХ КАРМАНОВ!!
    Как Вы считаете?
  • Олексій

    Мозку немає, той плачуть. А тепер реальність: Для МВФ вистачило 1-го дня президенства, щоб висловити відмову у транщі 1,3 млрд $, на які розраховує бютжет, отже, буде економія і на підвищення пенсій, і на ремонті доріг, які, схоже, пішли у відставку з Гройсманом. Правління, яке себе непогано показало пішло у відставку, зекоманда вже заміщує некомпетентними (а часто і підсудними) кадрами. В Україну повертаються злодії, які були у розшуку. Парламент розпускається незаконно, у КС вже 2 судових позови, іншими словами, це узурпація влади. Страус, який ховає голову у пісок, чітко розуміє, що за пів року, до тупого 73% електорату дійде, що вони накоїли, тому діє швидко. Рукою, де була відкушена долоня, іде загравання з Росією (адже Зеленський повний нуб у історії), яка після цього руку по плече відкусить. А сама головна слабкість Зе — це повний нігілізм попередніх досягнень, паталогічна брехливість, як на дебатах, як у промові, як у обіцянках. Мені після цих виборів буде абсолютно не шкода тупих людей, які пішли і проголосували як їм ящик сказав (що вже навіть Коломойський визнав). Плачте, ви заслужили на клоуна і ви його варті.

    Вася reply Олексій

    Так хоча б має юридичну освіту. А то ж - Супрун (чи то Міністр, чи то вже збігла), Луценко (чи то досвід сидіння дає право бути прокурором)..
    Слабоумнй Парубій - це не цирк у Юропі?

    Орест reply Олексій

    Яке горе, не дають кредит. А ти знаєш що у кредитів є маленька особливість, їх потрібно віддавати, з відсотками. А за який кошт їх віддавати якщо економіка країни на рівні зімбабве? Лісами, землями, чи рабської працею, дасиш відповідь, інтелегент?

    Вінничанин reply Орест

    Кредитування нормальна практика. Віддавали, віддають і будуть віддавати грошима. Ну звісно якщо при владі не буде Орестів.

    Орест reply Вінничанин

    Не переймайся, не буде, честні туди не потрапляють.
  • Олексій

    Мда... а ви можете у якоїсь інтелегенції наступного разу брати інтерв'ю? У то у всіх, окрім фрілансера, шкурні інтереси.

    Орест reply Олексій

    А інтелегенція повітрям харчується? Чи ти маєш на увазі тих хто при пеці встиг набити кишені, а тепер переймається за збереження своїх статків?
  • Ігор Глушко

    огидно.тупе ніхто
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up