Яку погоду чекати цими вихідними та коли потепліє: прогноз

Яку погоду чекати цими вихідними та коли потепліє: прогноз
  • Перший вихідний вологий. Місцями передають навіть грози. В неділю ситуація трохи покращиться. Що загалом чекати від погоди найближчими днями, дізнавайтеся у матеріалі.

Погода в Україні

Субота:

6-го квітня пройдуть короткочасні дощі, прогримлять часом і грози — на півночі, заході та в центральних областях. У південній частині та на сході — без істотних опадів.

Температура повітря протягом дня в більшості областей України +14+19 градусів.

Відео дня

Неділя:

Дощі 7-го квітня поступово зсунуться на південну частину України, східні області та затримаються в неділю вранці на Черкащині, Дніпропетровщині та Полтавщині. У західних областях, північних та більшості центральних у неділю буде сонячно.

Протягом дня повсюди від +16 до +22 градуси.

«Початок наступного тижня подарує розкішну погоду — сухо, сонячно та +20+24 градуси», — каже синоптик Наталка Діденко.

Погода на Вінниччині

Про погоду у регіоні розповів Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

В суботу Вінниччина буде знаходитись під впливом області пониженого тиску, пов’язаною з циклонічною діяльністю по заходу Європи. Буде хмарно з проясненнями, вдень при проходженні холодного атмосферного фронту пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Вітер південно-західного напряму 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8°, вдень 13-18° тепла.

В неділю та понеділок погода буде обумовлюватись антициклоном, очікуємо без істотних опадів. Вітер змінних напрямів 3-8 м/с. Температура у неділю вночі 5-10°, вдень 13-18° тепла.

У понеділок, внаслідок надходження теплої повітряної маси з південного заходу, очікуємо поступове підвищення денної температури повітря, вночі 4-9°, вдень 18-23° тепла.

 

Читайте також:

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на квітень 2024

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Церковний календар на квітень 2024 року: нові дати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up