Якою буде погода у кінці квітня та на початку травня: прогноз від синоптиків

Якою буде погода у кінці квітня та на початку травня: прогноз від синоптиків

Синоптик поділилася прогнозом погоди на кінець квітня та початок травня. Що чекати вінничанам дізнавайтеся у матеріалі.

Про це розповіла у фейсбук синоптик Наталка Діденко.

— 25 квітня основна маса дощів, які припадуть сьогодні на більшість наших областей, разом із атмосферним фронтом залишать межі України. У середу все ж знову побільшає сонця. Але на Заході та Півночі черговий вологий осередок із Польщі принесе невеликі дощі. Центральна частина, Південь та Схід вдень опиняться у сухій погоді. Температура повітря завтра буде вищою, ніж сьогодні - +18+23 градуси, на Заході +20+26 градусів. До кінця тижня буде тепло, лише 27 квітня дощі тимчасово знизять температуру повітря на 2-5 градусів, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

— Попередній прогноз на 28, 29, 30 квітня та 1 травня. Нічого складного і синоптично небезпечного. Тепло. Усі дні +18+25 градусів. Місцями, при інтенсивнішому сонці, +22+27 градусів. Серйозні дощі - навряд. 30 квітня та 1 травня є ймовірність локальних грозових симпатяг по Заходу та Півночі. На грози, звісно, вважайте. Як і на раптову, трохи щільнішу зливу. Проте - все одно, короткочасну, — додає Діденко.

У Вінниці дощі прогнозують 26 та 27 квітня. З суботи, 28 квітня, у місті переважатиме сонячна погода.

Що ще чекати від погоди вінничанам дізнавайтеся на зображенні:

Прогноз погоди у Вінниці від sinoptik.ua

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up