Від +15 до -7 та трохи опадів. Прогноз погоди на вікенд 17-18 грудня

Від +15 до -7 та трохи опадів. Прогноз погоди на вікенд 17-18 грудня
  • Настали вихідні. Щоб вдало їх провести — прогляньте прогноз, адже погода підготувала для нас сюрпризи.

Прогноз по Україні

В Україні 17 грудня переважатиме волога погода, передає синоптик Наталка Діденко. Випадатиме мокрий сніг, йтиме дощ. Лише в південній частині завтра опади малоймовірні.

Температура повітря впродовж дня +2+6 градусів, у центральних та східних областях +5+11 градусів, у південній частині +10+15 градусів.

Відео дня

18 грудня в більшості областей України опадів не передбачається. У денні години в західних областях очікується до -3-7 градусів, на півночі буде 0-4 градуси морозу, у центральних областях — від 3 тепла до 3 морозу, на сході та півдні ще тепліше, але значно менше тепла, +3+10 градусів.

«Дороги залишаються слизькими, ситуація непроста для руху, як для водіїв, так і для пішоходів, — каже синоптик Наталка Діденко. — Пригальмовуйте».

Діденко додає, що на Миколая та 20-го грудня морози в Україні посиляться. Вночі місцями можливе зниження до -10-17 градусів. Проте вже з 21-го грудня знову в нас очікується потепління.

Український гідрометеорологічний центр попереджає про небезпечні метеорологічні явища 17 грудня: ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, туман та пориви вітру 15-20 м/с. Оголосили перший рівень небезпечності.

Прогноз по Вінниці

Вінницький обласний центр з гідрометеорології на поточну добу передає мряку та туман. Вдень очікується дощ. Вітер вночі 5-10 м/с, вдень 7-12 м/с. Температура 4-6° тепла.

На неділю 18 грудня прогнозують хмарну з проясненнями погоду, без істотних опадів. Вітер 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.


 

Читайте також:

Краще залишитися вдома та не сідати за кермо. В Україну йдуть снігопади та морози

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up