В Україні оголосили штормове попередження – другий помаранчевий рівень

В Україні оголосили штормове попередження – другий помаранчевий рівень

За повідомленням синоптиків, сьогодні, 10 березня  у трьох областях України вирує негода. Оголосили штормове попередження також і на понеділок.

У прес-центрі ДСНС у Вінницькій області повідомляють, що 10 березня 2019 року, у західних областях протягом доби пориви вітру 25-28 м/с, на решті території вдень 15-20 м/с. (II рівень небезпечності, помаранчевий).

Як зазначають у Гідрометеоцентрі, завтра, 11 березня, в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській областях 29-34 м/с; на високогір'ї Карпат вночі значний сніг.( II рівень небезпечності помаранчевий).

Відео дня

— Шановні громадяни! За повідомленням синоптиків у трьох областях України наразі спостерігаються потенційно небезпечні погодні умови у вигляді сильного вітру.  Така ситуація небезпечна тим, що чи не кожне дерево, елемент конструкцій будівлі чи білборда може стати потенційним убивцею, або важко травмувати тих, хто знаходиться поруч, — написав на своїй сторінці у ФБ Микола Чечоткін.

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає усіх у період оголошення штормового попередження бути обережними, з особливою увагою віднестися до безпеки дітей, а також стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов у розділі "Метеорологічні попередження" веб сайту УкрГідрометцентру.

— Під час сильного вітру не слід перебувати поруч з деревами, рекламними щитами, парканами, і не паркувати поруч з ними автомобілі, — нагадує посадовець.

Варто зазначити, що сьогодні у Вінниці сталася жахлива трагедія — загинула 11-річна дівчинка, на яку впало дерево.

Читайте також:

У Вінниці бушує ураганний вітер: зриває знаки та перевертає світлофори

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мая Дорофеева

    А коли сильний вітер буде
  • Tatti Mykolaivna

    Може вартує діток залишити дома...?...
  • Мирослава Куртаніч

    А то сьогодні був несильний!(

    Таня Тереверко reply Мирослава Куртаніч

    Так новости вчерашние)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up