Ураганний вітер та снігопади: синоптики попередили про складну погоду весь тиждень

Ураганний вітер та снігопади: синоптики попередили про складну погоду весь тиждень
  • У більшості областей України на погодні умови все ще впливатиме барична улоговина північних циклонів Gerhild та Hannelore, тому переважатиме хмарна та волога погода (опади випадатимуть у вигляді снігу та мокрого снігу).
  • Протягом наступної доби, поривчастий північно-західний вітер все ще утримається в Україні, пориви досягатимуть значень 15-20 м/с.
  • Температурні зміни ще сьогодні будуть незначними, а от 19 січня трохи похолоднішає.

Сьогодні, 18 січня, у всіх регіонах України встановляться складні погодні умови. За інформацією гідрометеоцентру, у більшості областей вітер посилиться до 15-24 метрів за секунду. Крім того, на тлі ураганного вітру по всій країні пройдуть сильні опади.

Гідрометцентр прогнозує невеликі морози у всіх регіонах, за винятком сходу та півдня країни.

У вівторок у північних областях вночі температура опуститься до 3 градусів морозу, вдень буде від 1 градуса нижче за нуль до 1 градуса тепла. У східних та західних областях вночі прогнозуються до 4 градусів нижче за нуль, днем ​​буде від 1 градусів морозу до 1 градусів тепла. У центральних областях у денні та нічні години встановиться однакова температура — близько 0 градусів. При цьому в південних областях синоптики прогнозують від 2 до 4 градусів вище за нуль як днем, так і вночі.

Відео дня

Прогноз на тиждень

У Гідрометцентрі зазначили, що 19 січня на Хрещення у більшості областей України температура повітря продовжить знижуватися, проте ураганний вітер ослабне, за винятком південних регіонів, де його швидкість становитиме до 24 метрів за секунду.

Завтра в більшості областей, вночі 19 січня на Лівобережжі, вдень 20 січня у західній частині невеликий сніг, в Карпатському регіоні помірний сніг.

На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, найближчої доби пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 2-9° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла (завтра на крайньому півдні та сході країни протягом доби близько 0°); в Карпатах, 19-20 січня і у північно-східній частині вночі 7-13°, вдень 1-6° морозу.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Панаса та Зосима. Історія та прикмети 17 січня

Штормовий вітер. На Вінничині оголосили попередження І рівня небезпеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Дуднік

    У прыроды НЕТ плохой погоды.

keyboard_arrow_up