Циклон з грозами суне на Україну. Прогноз погоди на тиждень (Карта блискавок)

Циклон з грозами суне на Україну. Прогноз погоди на тиждень (Карта блискавок)
  • Українців попередили про різку зміну погоди на наступному тижні (4 – 10 вересня 2017 року)
  •  За прогнозами синоптиків, на Україні бушує атмосферний фронт.
  • Яку погоду прогнозують по регіонах?
  •  Карта блискавок в реальному часі.

В понеділок, 4 вересня 2017 року, в Україну прийшов циклон, який принесе сильні дощі з грозами.

«В західних областях сильні, вночі місцями дуже сильні дощі, вранці та вдень у більшості північних, центральних, в Одеській та Миколаївській областях місцями сильні дощі. Протягом доби в західних областях, вранці та вдень в Україні, крім східних областей та Приазов'я, грози, подекуди град, пориви вітру та шквали 15-20 м/с.», - передають в гідрометеоцентрі.

По Вінницькій області на сьогодні, 4 вересня, оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують, сильний поривчастий вітер, грозу та град.

Відео дня

Де зараз блискає та гримить можна побачити на карті «Блискавка та гроза в реальному часі». Відкрийте посилання ТУТ.
 

На заході очікується похолодання, тут стовпчик термометра коливатиметься в межах 17-19 градусів. На півдні температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. У центрі України стовпчик термометра коливатиметься в межах 27-29 градусів, на сході - до 27 градусів тепла вдень, а на півночі - до 28 градусів.

Нагадуємо про елементарні правила безпеки під час грози.
 

 

В вівторок, 5 вересня,  дощі пройдуть на заході, півночі, в столиці і в Черкаській області. У той же час на решті території країни - мінлива хмарність.

Відносно тепла погода - на сході, тут температура повітря підніметься до 30 градусів тепла. На півдні і в центрі стовпчик термометра коливатиметься в межах 24-26 градусів. У Києві - від 20 до 22 градусів, на півночі - 22-24 градуси, а на заході - від 17 до 19 градусів тепла.

В середу, 6 вересня, всю Україну, крім південних областей,  заливатиме дощами. Синоптики прогнозують  похолодання – від 9 до 11 градусів вночі та до 17 градусів вдень.

В четвер, 7 вересня 2017 року, погода суттєво не зміниться: буде холодно та вдень передають дощі. Мінливу хмарність прогнозують лише на півдні.

В п’ятницю, 8 вересня, на заході, крім Тернопільської області – дощі. В центрі, півдні та сході – мінлива хмарність. Вдень в Україні стовпчик термометра не підніматиметься вище 19 градусів.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, потепліє відчутно з 10-11 вересня.

 

Дивіться карту України з детальним прогнозом з понеділка до п’ятниці:

Прогноз погоди на 4 вересня
Прогноз погоди на 5 вересня
Прогноз погоди на 6 вересня

 

Прогноз погоди на 7 вересня

 

Прогноз погоди на 8 вересня

 

А ось якою буде погода в Вінниці:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    так уже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up