«Попереду два бабиних літа»: детальний прогноз до кінця осені

«Попереду два бабиних літа»: детальний прогноз до кінця осені
  • Українські синоптики дають різний прогноз до кінця осені. Деякі відзначають, що кілька теплих днів, які прийнято вважати бабиним літом, очікуються в листопаді.

Прогноз на тиждень (21-27 вересня) від Наталки Діденко

«Осінь налякала, заслала для перевірки в Україну холод арктичного походження, побачила, як ми забІгали, повкривалися і поодягалися тепліше, активно позабирали з городів помідори, а з балконів - квіти і трохи розслабилась. Хай ще поки літо «хвости» попідтягає», — пише синоптик Наталка Діденко у своєму ФБ.

У неділю, 20 вересня, за її прогнозами, буде сонячно й порівняно тепло.

Відео дня

— Потужна антициклонічна смуга високого атмосферного тиску аж з Атлантики досягне і України - антициклон Manfred блокуватиме опади. Впродовж дня в Україні очікуються +20+24 градуси, хіба що в Чернігівській, Сумській та Харківській областях місцями +17+19 градусів, — зазначає Діденко.

Надалі, майже весь тиждень, в Україні буде класичне «бабине літо».

— Сонце і тепла погода, до +22+28 градусів. Дощі з'являться у наступні суботу-неділю, — розповідає синоптик.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Осінній прогноз від синоптиків

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що дуже теплі і сухі дні очікуються в жовтні, і тоді бабине літо триватиме близько тижня.

Проте приблизно 5 листопада в Україні знову встановиться комфортна і тепла погода, але вона триватиме зовсім недовго.

Інший синоптик Тетяна Адаменко розповіла, що в Україні встановилася посуха, і необхідно, щоб опади пішли до середини жовтня, інакше це буде катастрофою.

Втім, синоптик уточнила, що дощі в Україні все-таки очікуються. Якщо говорити про бабине літо, то воно буває далеко не щороку.

— Після істотного тривалого похолодання. Яскрава ознака бабиного літа — павутина, яка повинна поплисти. Але так як ми перебуваємо в періоді зміни клімату і суцільних аномалій, то чи буде павутина, невідомо, — попередила синоптик.

А ось її колега Леонід Горбань говорить про те, що ця осінь буде досить холодна. Зокрема, синоптик попереджав, що практично весь жовтень буде холодним і сирим, а вже ближче до кінця місяця в окремих регіонах почнуться серйозні заморозки.

Читайте також:

Вінниця у «помаранчевій зоні»: як організували дистанційне навчання дітей? (ОПИТУВАННЯ)

На Вінниччині на COVID хворіє 77 дітей та 1435 дорослих. Цифри по районах

Від сьогодні Вінниця в «помаранчевій» зоні карантину. Що забороняється?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Инна Шендрик

    Прогноз просто "супер". Один синоптик  говорит,  что холодно  будет,  другой,  что тепло.???
  • Лідія Крижанівська

    Хтось з них та й вгадає
  • Михаил Ермаков

    Да Верно есть такое Дело Зима тёплой будет если будет вообще)
  • Алекс

    И сюда втюхали проходимца Горбаня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up