Погода на 26 травня: атмосферний фронт принесе дощі з грозами та штормовий вітер

Погода на 26 травня: атмосферний фронт принесе дощі з грозами та штормовий вітер
  • Погода в Україні в четвер, 26 травня, принесе дощі в багатьох областях, місцями також очікуються грози, що буде обумовлено перетином атмосферного фронту території нашої країни. Також значно посилиться вітер.

— Вранці та вдень 26 травня у Вінницькій Одеській та Миколаївській областях грози; в Україні, крім Закарпаття, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), — йдеться в прогнозі синоптиків Укргідрометцентру.

У Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях буде похмуро, пройдуть дощі. Температура повітря вночі становитиме +9... +13 градусів, вдень очікується +19... +22 градусів.У Полтавській області теж дощитиме і буде трохи прохолодніше. Стовпчики термометрів вночі покажуть +8... +11 градусів, вдень від +16 до +19 градусів

У Львівській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі +9... +12 градусів, вдень +19... +23 градусів.

Відео дня

У Волинській та Рівненській областях очікується дощ, буде мінлива хмарність. Температура повітря в нічний час складе +9... +12 градусів, вдень від +18 до +21 градуса.

У Чернівецькій та Закарпатській областях хмарно з проясненнями, без дощів. Стовпчики термометрів вночі покажуть +10... +14 градусів, вдень +22... +25 градусів.

У Київській та Житомирській областях пройде дощ. Температура повітря вночі від + 10 до +14 градусів, вдень +18... +22 градусів.

У Чернігівській області буде похмуро і дощитиме. Стовпчики термометрів вночі покажуть +9... +12 градусів, вдень +17... +20 градусів.

У Сумській області теж будуть опади. Температура повітря вночі очікується +8... +11 градусів, в денний час +15... +18 градусів.

У Харківській області - дощ і похмуро. Температура повітря вночі +7... +10 градусів, вдень прогнозується від +16 до +19 градусів.

У Луганській і Донецькій областях істотні опади не очікуються, буде мінлива хмарність. Стовпчики термометрів покажуть вночі +7... +10 градусів, вдень +20... +23 градусів.

В Одеській та Миколаївській областях пройдуть дощі. Температура повітря вночі становитиме +10... +14 градусів, вдень +19... +22 градусів.

У Херсонській та Запорізькій областях, а також в Автономній Республіці Крим без істотних опадів. Стовпчики термометрів вночі покажуть +8... +12 градусів, вдень +19... +22 градусів.

 

Читайте також:

Підприємство «Артемсіль» через війну зупинило роботу. Що каже вінницька влада?

У Вінниці переселенцям передали чергову допомогу від міжнародних організацій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ярослав Дзісяк

    Не брешіть
  • Віра Колісник

    Де?Детой дощ?
  • Вероника Волкова

    Сумно

keyboard_arrow_up