Парасоля не допоможе. В Україні ускладниться та погіршає погода

Парасоля не допоможе. В Україні ускладниться та погіршає погода
  • Синоптики попереджають про складну погоду на останній робочий день тижня, 24 вересня. Варто бути обережними на вулиці, тепло одягтися та прихопити з собою дощовик.

Синоптик Наталка Діденко розповідає, що рясні дощі не оминуть завтра жоден куточок країни. Окрім них буде сильний вітер, який з легкістю здує парасолю. Краще одягти дощовик, щоб не промокнути.

— Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі, часом  помірні, навіть і до сильних. Дощі йтимуть разом із фронтом — спочатку Північ, Захід, Центр. Потім, у другій половині дня та ввечері — Центр, Південь, Схід, — пише Діденко у фейсбук. — Як я вже сказала, у п'ятницю посилиться вітер північно-західного напрямку, можливі штормові пориви, уважно.

Щодо температури. Почне теплішати. Завтра вдень у більшості областей України стовпчики термометрів показуватимуть +10+16 градусів, на Півдні до +15+18 градусів. На Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами: +8+13 градусів. 

Відео дня

— На фоні зміни погоди — із дощем та сильним вітром — особлива увага до свого гардеробу, здоров'я та місць паркування автомобілів, — підсумовує Діденко.

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на 24 вересня прогнозує дощ, пориви вітру до 24 м/с та +6+13 градусів.

 

Читайте також:

ДТП біля «Універмагу»: автомобіль Opel не пропустив Renault

Для автомобілістів та велосипедистів перекриють ділянку на проспекті Космонавтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up