Ожеледиця та тумани. На Вінниччині знову оголосили попередження жовтого рівня

Ожеледиця та тумани. На Вінниччині знову оголосили попередження жовтого рівня
  • Погода в Україні найближчими днями очікується неприємна в декількох областях. Йтиме мокрий сніг та сніг з дощем.
  • У Вінниці прогнозують морози в нічний час, а ось вдень очікується підвищення температури у всіх регіонах.

За прогнозами сайту Синоптик, у середу протягом усього дня у Вінниці утримається хмарна погода. Без опадів.

За даними Гідрометцентру, 3 лютого у Вінницькій області та в Вінниці очікується туман, видимість 200-500 м. (І рівень небезпечності, жовтий). Вночі та вранці утримається ожеледиця.

— Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, — кажуть у відділі комунікації  Служби порятунку «101».

Відео дня

Як повідомляє Український гідрометцентр, на сході країни без істотних опадів, вдень невелика хмарність. Температура повітря вночі від -1 до +4 градусів, вдень прогріється до +2 +8 градусів.

У південних областях опади не прогнозуються, очікується суха і ясна погода. Вночі від 0 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +6 +9 градусів. У Криму сухо і сонячно, вночі +3 +5 градусів, вдень від +8 до +10 градусів.

На півночі очікується мокрий сніг з дощем, місцями сніг. Нічна температура повітря знизиться до -6 -4 градусів, вдень від +2 до +4 градусів.

Західні області накриє сильними дощами з мокрим снігом, сухо буде тільки в Чернівцях та Хмельницькому. Нічна температура становитиме від -3 до +2 градусів, вдень прогріється до +3 +6 градусів, місцями до +7 +8 градусів.

В центральній частині країни без істотних опадів, невелика хмарність. Вночі від -4 до -1 градуса, вдень від +2 до +5 градусів.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці наступного тижня:

 

Читайте також:    

У Вінниці зранку почались снігопади. Чи справляються комунальники? (ОПИТУВАННЯ)

На Вінниччині прогнозують сильні снігопади. Оголосили штормове попередження

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up