«Оце страхіття»: синоптик попередила про різке погіршення погоди в Україні

«Оце страхіття»: синоптик попередила про різке погіршення погоди в Україні

Найближчого понеділка, 24 вересня, в Україні в зв'язку з циклоном очікується значне погіршення погоди - у всіх регіонах прогнозуються дощ і сильний вітер.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала синоптик Наталія Діденко.

«Оце страхіття на прогностичної мапі дощів - понеділок. Циклон зумовить сильні дощі на північному заході і півночі України 24 вересня. Плюс сильнющий вітер», - написала вона. При цьому експерт додала, що вже в понеділок очікується похолодання.

У суботу, як пише Діденко, атмосферний фронт принесе в західні області України дощі та похолодання.

Відео дня

«У неділю - різка зміна синоптичної ситуації: вночі і вранці дощі, вдень послаблення опадів», - додала синоптик.

За прогнозами гідрометцентру, завтра в Україні пройдуть дощі, у північній частині вночі місцями очікується сильний дощ з грозою (лише вночі в східних і більшості південних областей, а вдень і на заході країни без опадів).

Температура знизиться: вночі 6-13°, на крайньому півдні 11-16°, вдень 12-17°, упівденних і східних областях 18-23°. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м/с. На високогір'ї Карпат прогнозується дощ, місцями з мокрим снігом, температура вночі та вдень 1-6° тепла.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Илья Ройф

    Дякую за новину!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду на кордоні Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up