Нині майже літо, а завтра вітер і можливий сніг. Синоптик попередила про похолодання

Нині майже літо, а завтра вітер і можливий сніг. Синоптик попередила про похолодання
  • До України йде суттєве похолодання. Місцями прогнозують навіть сніг, а також очікується сильний вітер.

Прогноз від Наталки Діденко

— Сьогодні в Україні ледь не літо. А вже завтра випадатиме сніг. Адже до нас з понеділка прийде суттєве похолодання, — пише синоптик у фейсбук. — У західних областях завтра до +2+6 градусів. На Півночі включно з Вінницькою областю похолодає до +4+10 градусів.

У більшості центральних областей, на Сході та Півдні 30 березня ще затримається тепла погода, +12+17 градусів.

Також прогнозує Діденко дощі, а на Заході та Півночі — мокрий сніг. На фоні опадів також будуть пориви вітру.

Відео дня

Діденко додає, що з четверга, 2 квітня, знову почне тепліти.

Вінниця

Сайт sinoptik.ua у місті прогнозує найближчими днями хмарну без опадів погоду. Мінімальна температура очікується -4.

 

Укргідрометцентр

— 31 березня - 2 квітня в зв'язку з вторгненням арктичного повітря в західних, північних, більшості центральних областей очікується відчутне зниження температури: вночі 0-6° морозу (31 березня в центральних областях від 3° морозу до 3° тепла), вдень 1-6° тепла. 30 березня вдень у західних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), — попереджають українців.

В Карпатах на 31 березня передають сніг, ожеледицю та до 5 градусів морозу.

Також Укргідрометцентр додає, що зниження температури може призвести до пошкодження чи загибелі квітів та плодової зав'язі ранорозквітаючих плодових культур.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • В'ячеслав Маковей

    Такий прогноз тиждень тому озвучили, тому нічого дивного.
  • Бодя Гетьман

    Буде холодно ще! В Німеччині сніг 🥶 і цей холод іде до нас
  • Игорь Кондратюк

    Задрало це зимове літо!!!Того року град а цього б...  з... х....і по алфавіту.Дякую тобі Господь за молитву за Україну!!!Що новенького завтра???
  • Іван Шевченко

    Немає слів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up