На Вінниччині оголосили 1 рівень небезпеки: яку погоду прогнозують 9 грудня

На Вінниччині оголосили 1 рівень небезпеки: яку погоду прогнозують 9 грудня
Погода в Україні 9 грудня 2022
  • Погода в Україні у перший місяць зими нагадує справжні гойдалки, адже після нічних морозів прийде несподіване потепління. Детальний прогноз по містах на 9 грудня дізнавайтесь далі.

Погода в Україні

9 грудня, у п'ятницю, в Україні місцями очікується мокрий сніг та дощі, а у східних та західних областях посилиться вітер. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці. За її словами, загалом в країні переважатиме доволі тепла погода.

— Температура повітря 9-го грудня становитиме впродовж дня 0+5 градусів, на півдні +4+9, в Криму до +14 градусів, — поділилась вона.

А вже 10 – 11 грудня майже по всій країні температура підійметься до весняних позначок в +4+12, але волога та вітряна погода все ще затримаються.

Відео дня

Погода на Вінниччині

Вінницький обласний метеорологічний центр попереджає про 1 рівень небезпечності через погодні умови.

На зображенні може бути: ‎текст «‎meteo.vn.ua попередження про небезпечни метеорологчн явища ا внниця та область туман, видимсть 200-500 M. 9 грудня погодни умови можуть призвести до порушення pyxy транспорту на окремих делянках дорг вулиць (I рівень небезпечност) meteo.vn.ua vincgm‎»‎

9 грудня по Вінницькій області та місту Вінниця очікується туман видимість 200-500 метрів, ожеледь, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий).

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

 

Читайте також:

У цей день вітайте Юрія: історія, традиції та заборони 9 грудня

Як під час користування генератором уникнути отруєння чадним газом: поради МОЗ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up