На Україну суне циклон, який принесе похолодання: прогноз на ці вихідні

На Україну суне циклон, який принесе похолодання: прогноз на ці вихідні
Погода 21 та 22 січня в Україні – прогноз на ці вихідні
  • 21 січня та 22 січня в Україні не буде вже температурних рекордів – погода буде наближатися до своєї січневої норми. Детальніший прогноз читайте далі.

21 січня, у суботу, та 22 січня, у неділю, в Україні температура повітря в більшості областей України стане поміркованішою. Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

Похолодання

За її словами, температура якщо не буде наближеною до морозів, то хоча б повернеться на своє сезонне місце. У нічні години вже підморозять землю, дерева та дороги з тротуарами невеликі мінуси.

— Впродовж дня 21-22 січня у більшості областей України очікується +1+5 градусів, завтра у південній частині ще затримаються вищі градуси, +7+12, також у суботу десь повискакують +5+7 ще й у центральних областях, — прогнозує синоптик.

Відео дня

Проте загальна тенденція — нормальне похолодання. Вітер у суботу побуде сильним, у неділю стихне до помірного.

Опади.

— Мокрий сніг та дощ пройдуть в суботу, в західних областях України, ввечері охоплять Житомирщину та Київщину — підсунеться західний циклон. На решті території опади малоймовірні. 22 січня, в неділю, буде в Україні сухо повсюди, хіба що тумани можуть збільшувати вологість повітря, — додала вона.

 

Погода у Вінниці

У Вінниці на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вранці можливий дрібний дощ. У другій половині дня опадів не очікується.

 

Читайте також:

Вінниця увійшла в ТОП 5 міст України з найбільшою кількістю перейменованих вулиць

«Дія» надсилатиме сповіщення вінничанам про перегляд їхніх персональних даних

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Крымский

    Боже, що на Україну тільки не сунуло. Українці витримають все.
  • Igor Iatsenko

    Не набридло ще помилятися? От арестовичі.

keyboard_arrow_up