Карпати засипає снігом. Які витребеньки приготувала погода на тижні

Карпати засипає снігом. Які витребеньки приготувала погода на тижні
  • В Україну суне суттєве похолодання.
  • Синоптики попереджують про сильні заморозки на Вінниччині (помаранчевий рівень небезпеки) та перший сніг.
  • До речі, у неділю Карпати вже почало засипати снігом.
  • Детальний прогноз погоди на наступний тиждень читайте далі.

Сьогодні, 6 жовтня 2019 року, дощі пройдуть переважно на Заході та Півночі. На Заході ближче до Карпат можливий мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у ФБ.

— Температура повітря у неділю +6+13, на Півдні та Сході +12+17 градусів, — зазначає вона.

За прогнозами синоптика, понеділок в Україні очікується переважно холодним.

Відео дня

— На Заході та Півночі та у більшості центральних областей вночі до невеликих мінусів, вдень +6+11 градусів. На Півдні, Сході, у Дніпрі та районах буде трохи тепліше, вдень +10+16 градусів, — прогнозує Діденко.

Як пише пані Наталка, у понеділок опади найбільш ймовірні у західних та північних областях, можливий подекуди мокрий сніг.

Варто додати, що сьогодні, 6 жовтня, у Карпатах випав перший сніг. За інформацією веб-камер, на гірських схилах досі йде сніг.

 

В гідрометеоцентрі попереджують про помаранчевий рівень небезпеки через сильні заморозки

— Вночі 7-9 жовтня у північних, західних та центральних областях сильні заморозки у повітрі 0-5° (II рівень небезпечності, помаранчевий), — розповідають у прес-службі гідрометеоцентру.

У понеділок, 7 жовтня, за інформацією відомства, у південних та східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-6° (І рівень небезпечності, жовтий). У Вінниці прогнозують вночі від 1 до 3 морозу.

Прогноз погоди на 7 жовтня

У вівторок, 8 жовтня, на більшій частині країни хмарно з проясненням. На сході прогнозують дощі.

Прогноз погоди на 8 жовтня

У середу, 9 жовтня, атмосферний фронт накриє західну частину країни. У Вінниці нічні заморозки продовжаться. Попереджують про ожеледицю на дорогах.

Прогноз погоди на 9 жовтня

У четвер, 10 жовтня, атмосферний фронт накриє вже всі області. Але він принесе з собою незначне потепління. Вночі заморозків не передають та вдень стовпчики термометра піднімуться до позначки 14 градусів у більшості областей. А на півдні прогнозують до 19 градусів вдень.

Прогноз погоди на 10 жовтня

Дивіться зворушливе виідео з першими сніжинками, які повільно падають з неба на карпатські гори:

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці наступного тижня:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталья Голод

    ,,Новини Вінниці" як завжди запізненням на три дні.
  • Лана Дмитрук

    У нас зараз дуже зимно дощ пройшов.  Пішла зняти на балконі вєщі. Людонькі таке враження що скоро Рождєство. Зимно... білизна ще й досі має запах зими. Каже дочка що пролітає нев.сніжок. капєц. Але трохі неожиданно і якось радісно. Аж настрій став ліпший. Морозцем пахне на дворі. Але ж це так рано. ...хочеться хоч трішечкі ще того тепла....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up