Готуйте штани з начосом та шапки. В Україні значно похолодає та прийдуть дощі

Готуйте штани з начосом та шапки. В Україні значно похолодає та прийдуть дощі
  • Опади поступово огорнуть більшу територію країни. Кого намочить — дізнавайтеся у матеріалі.
  • Також синоптики поділилися не лише прогнозом погоди на ці вихідні — зазначили і що чекати наступного тижня.

Синоптик Наталка Діденко каже, що 23 жовтня на Заході та Півночі похолодає: вдень +7+12 градусів. На решті території ще побуде тепла погода, +12+18 градусів.

— Дощі в суботу можливі — від Харківщини, Сумщини через центральну частину до Одещини. Може зачепити вологою Волинь, Рівненщину, північні райони Київщини та Чернігівщини. Пізно ввечері завтра — на Луганщині та Донеччині також невеликі дощі, — пише Діденко у фейсбук. — Хто не потрапив у цей перелік — без опадів. У неділю невеликі дощі ймовірні на північному сході України.

Надалі температура продовжуватиме знижуватися. 24 жовтня очікується максимально +10 градусів.

Відео дня

В Україні ще втримається рвучкий вітер.

— Понеділок-вівторок втримають статус-кво домашніх теплих штанів з начосом, буде дуже холодна погода, вночі до «мінусів». А ось із середини наступного тижня температура повітря почне підвищуватися, спочатку із західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м'яка тепла атмосфера з температурою повітря +12+16 градусів, місцями до +18 градусів, — підсумовує Діденко. — Наступні вихідні, завершення місяця, 30-31 жовтня, обіцяють, за попередніми прогнозами, розкішну погоду. Тому поки що мудро гріємося і чекаємо разом потепління.

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на вихідні 23-24 жовтня опадів не прогнозує. Субота буде сонячною, а от у неділю небо затягнуть хмари.

 

Читайте також:

Побиті машини, швидка та поліція. На Барському шосе зіткнувся КАМАЗ та Volkswagen

У Гайсинському районі легковик збив дитину на велосипеді. Малий у лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • vik n

    штоны  и трусы  с начосом  а  отдав  свои  любовныци кстати передаю  ей прювет и верни  трусы  с начосом.або  вертайся  и  грый мене.

    Наталья Горошко reply vik n

    Бггггг....

keyboard_arrow_up