«До нас суне страшне похолодання!» Синоптик налякала прогнозом погоди

«До нас суне страшне похолодання!» Синоптик налякала прогнозом погоди
  • Наступного тижня синоптик Наталка Діденко прогнозує, що в Україну завітає холодна повітряна маса арктичного походження.
  • Пік похолодання очікується з 14 по 19 січня.
  • У Вінниці 15 січня прогнозують до 17-ти градусів морозу.

За прогнозами синоптика, «арктична маса, заповзатиме поступово, знижуючи температуру повітря до невеликих, а потім до помірних морозів. А потім і до сильних».

— Пік похолодання очікується з 14 по 19 січня. У нічні години ймовірно до -14-20 градусів, — прогнозує Діденко.

Прогноз погоди на тижень

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що у понеділок-вівторок, 11-12 січня, погоду України визначатиме антициклонічне поле, тому ані страшних, ані симпатичних снігопадів не очікується. Лише в Криму можливі опади та щось несуттєве політає у західній частині України.

Відео дня

У середу, 13 січня,  на південний схід України вискочить активний циклон, який справді ускладнить там погоду — мокрий сніг, сніг та навіть дощ (бо вдень на південному сході ще може бути порівняно тепло) плюс налипання мокрого снігу, ожеледь, штормовий вітер, словом, какабека. Циклон захопить Схід України, Дніпропетровщину, Сумщину та Запоріжжя, тягнучи за собою опади та сильний вітер. Але швидко залишить наші межі, — повідомляє вона.

На Старий Новий рік, 13-14 січня хвости атмосферних фронтів північного циклону зачіпатимуть наші західні та північні області.

— Літатиме періодично сніг на фоні «мінусів», — прогнозує Наталка Діденко.

Найхолоднішим очікується період із 14 по 19 січня, йде до пристойних морозів.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Карантин з 8 січня посилять: що зміниться під час локдауну?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (95)
  • Роксоляна Герлях

    Знали, чим настрашити,
    взимку на Водохреща морозами.
  • Юлия Моторная

    Синоптикиня))))))
  • Світлана Максимова

    Тиждень за усю зиму 20 це не 3 місяці!
  • Андрій Ковальський

    😆😆😆😆😆😆😆
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up