До 24 градусів морозу: Синоптики здивували прогнозом погоди на березень

До 24 градусів морозу: Синоптики здивували прогнозом погоди на березень
  • Зима в Україні поки затримається, а березень буде досить холодним, і в середині наступного місяця очікуються снігопади.
  • Люті морози та снігопади прогнозують наступного тижня (26 лютого - 4 березня 2018 року).

Леонід Горбань, народний синоптик, розповів, що весна в Україну прийде не на початку березня, а набагато пізніше.

«Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля», - розповів Горбань.

Варто зазначити, згідно інформації на сайті "Синоптик", 1 та 2 березня вночі в Вінниці очікується до 24 градусів морозу.

Відео дня
blockquote>

За словами Горбаня, до 10 березня в країні трохи потеплішає, але вище одного градуса морозу термометри не покажуть, а ось в середині місяця стовпчик термометра почне показувати плюсові значення, але навіть і тоді очікуються різкі коливання температури.

За словами синоптика, тільки в останніх числах березня морози припиняться на більшій території країни, і весна остаточно вступить у свої права.

Нагадаємо, що сьогодні, 25 лютого припиниться сніг, проте морози лише посиляться, і в багатьох регіонах стовпчик термометра опуститься нижче двадцятиградусної позначки.

Прогноз погоди від Гідрометцентра на наступний тиждень

  • В понеділок, 26 лютого,  в Україну прийдуть сильні морози. Синоптики не прогнозують опадів, однак у всіх областях буде хмарно. Найхолоднішою погода буде на заході України, де в нічні години прогнозується до 20 градусів зі знаком мінус. Вдень на заході буде близько 12 градусів морозу. Сильні холоди також очікуються на сході країни, де вночі стовпчик термометра опускатиметься до -16 градусів, а вдень - до -12 градусів. На півдні синоптики прогнозують до 7 градусів морозу в денні години.
  • У вівторок потепління не буде, проте в Гідрометцентрі повідомили, що Україну накриють потужні снігопади. Найсильніша сніг синоптики обіцяють на півдні і сході країни.
  • У середу, 28 лютого, сніговий циклон переміститься в центр України, морози не ослабнуть.
  • Така погода протримається до 3 березня. Потім очікується незначне потепління.

 

Раніше синоптик Наталія Діденко повідомила, що сильні морози затримаються в Україні мінімум до 3 березня.

А ось якою буде погода в Вінниці найближчими днями:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up