За пивом до Львову чи за дерунами у Чернігів? Топ-6 фестів весни

За пивом до Львову чи за дерунами у Чернігів? Топ-6 фестів весни

Коли вже саме час вибиратися на природу, проводять багато відривних фестів під відкритим небом. Там багато смачної  їжі, розваг та пива. Отож тримайте порцію квітнево-травневих фестів та обирайте куди махнути за враженнями.

 

Перший фестиваль картонних скульптур і творчості «kARTonFEST» у Києві

Де: Київ, Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3.

Коли: 21 квітня —  30 квітня

Вхід: вільний

Відео дня

Виставка-фестиваль картонних скульптур і сучасної творчості пройде в Києві вперше. Створять кілька арт-майданчиків: Дикі тварини, Загублений світ динозаврів, Техніка, Фантастичні кіно- і мультгерої. Також можна буде побачити скульптури з картону вище за зріст людини, взяти участь в майстер-класах по роботі з картоном, подивитися театралізовану виставу та щось купити на ярмарку.

Фото:http: ufest.in.ua

Фестиваль крафтового пива і вінілової музики у Львові

Де: Львів, клуб "! FESTrepublic", вул. Старознесенська, 24-26, вхід з вул. Кордуби.

Коли: 28 квітня — 29 квітня

Вхід: квиток 200 гривень. В день фесту — 300.

«Craft Beer & Vinyl Music Festival» — це міжнародний фестиваль, який збере разом творців культури крафтового пива України та світу. Це пивовари, власники пабів, виробники, постачальники сировини, а також всі любителі крафтового пива, вінілів і нового рок'н'ролу.! FESTrepublic планують провести на території колишнього заводу з виробництва пляшок.

Фото: ufest.in.ua

«Carpathian Space-2017» в Івано-Франківську

Де: Івано-Франківськ  

Коли: 5 —7 травня о 10.00 

Вхід: вільний

Другий Міжнародний фестиваль мистецтв країн Карпатського регіону «Carpathian Space-2017» — це різноманіття жанрів: фолк, етно, рок, класика та інші. Це концерти солістів Національної оперети України та ансамблю імені Вірського. Буде виступати Олег Скрипка та народні артисти. Презентуватимуть кулінарне  мистецтво, різні скульптури та виставки.  

Фото: ufest.in.ua

Форпост 2017. Середньовічний фестиваль в  Кам'янці-Подільському

Де: територія Нового Замку Подільської фортеці

Коли:  29 квітня — 1 травня о 12.00

Вхід: 150 гривень /день або 350 гривень триденний квиток. В день фестивалю 400

На території замку протягом трьох днів проходитимуть справжні середньовічні боїв при повному контакті. «Один на один», «п'ять на п'ять», бугурт, «все на все». Окрім того, змагання зі стрільби із лука, ярмарок, майстер-класи від народних майстрів, майстер-класи з середньовічних танців, ігри та конкурси для дітей та дорослих, мотопарад байкерів. Музичними  хедлайнерами Рок Форпосту буде білоруський гурт  Gods Tower.

Фото: Тарас Кульчицький 

Фестиваль «Дерун-Фест» у Чернігові

Де: площа біля Катерининської церкви, Червона площа.

Коли: 29 — 30 квітня о 13.00

Вхід: вільний

На фестивалі можна смачно поїсти вуличної їжі, яких хочеш дерунів від кращих ресторанів міста. Спробувати свої сили в майстер-класах з приготування дерунів, а потім взяти участь в конкурсах та змаганнях з їх поїдання. На гостей чекає знайомство з козацьким військом стародавнього міста, анімаційна екскурсія "Шляхами козацької слави Чернігова", ярмарок «Місто майстрів».

Фото: ufest.in.ua

Гастрономічний фест «Огинь і мнясо» у Закарпатті

Де: Закарпатська область, місто Мукачево, Парк Перемоги

Коли: 29 квітня — 02 травня, 11:00 - 21:00.

Вхід: вільний

Назва фестивалю каже сама за себе — тут люди знайомляться з популярними м'ясними стравами Закарпаття, які готуються на багатті. Та не тільки. Обов'язковим є дегустація крафтового пива від місцевих пивоварів. Щовечора протягом фестивалю орагнізовують концерти, співають пісні, танцюють і проводять вікторини та конкурси для всіх бажаючих.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кисель Наталия

    а чому до ЛьвовУ? це якою мовою?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up