Відпочинок у Таїланді: милі трансвестити, дешеві фрукти та дорогий алкоголь

Відпочинок у Таїланді: милі трансвестити, дешеві фрукти та дорогий алкоголь
  • Майже місяць відпочинку в Таїланді запам'ятався вінничанці доглянутими трансвеститами, банконгськими хмарочосами, дешевими фруктами та морепродуктами.
  • Дорогим алкоголем та цигарками, веселими тайцями, що норовлять «збити» побільше грошей з туристів.

 

Наталія Савинська поїхала в Таїланд 16 листопада і повернулася 5 грудня — захотілося кудись далеко на острови.

— Я давно мріяла поїхати, подивитися на їх культуру, на трансвеститів, — каже вона.— Упевнитися, правда це чи ні. Надивилася вдосталь, адже їх там більше, ніж дівчат. Але вони дуже доброзичливі. Якщо звичайна жінка особливо не фарбується, така сіренька, то транс — постійно з яскравим макіяжем, довгими нігтями, накладними віями, доглянутим та гарним волоссям. Підійшла якось до мене одна дівчина, так дивиться і англійською каже: «Very beautiful» і показує на обличчя. Я їй у відповідь також комплімент зробила, а сама собі думаю: «Що таке, голос не жіночий», а потім придивилася, бачу — кадик.

Спочатку Наталія приїхала до Бангкоку, де були п'ять днів. Висотні будівлі, багато буддійський храмів, вулична їжа, в повітрі найрізноманітніші запахи, які супроводжують туриста під час прогулянки. Дівчина жила в готелі в центрі столиці на 36 поверсі з 56.

Відео дня

— Краєвид звідти дивовижний, особливо на нічне місто, — розповідає вінничанка. — Дуже круто! Але готель дорогий за нинішнім курсом. Якщо по старому рахувати, то можна було мало не рік жити.

БангкокЗ Бангкока полетіли літаком на острів Крабі, де знімався фільм «Пляж» з Леонардо ді Капріо в головній ролі. А звідти вже водним транспортом на острів Пхукет. Програму складали собі самі — просто шукали в інтернеті, що і де можна подивитися. Лише один раз замовили екскурсію з гідом на катері. Там це досить популярно, проїхатися по мальовничих острівцях, яких безліч. Вода — кришталево чиста, видно весь підводний світ і його мешканців.

Острів Крабі в Таїланді. Прогулянка на катері Російський Пхукет

Увесь острів — це росіяни, — говорить Наталія. — Там навіть вивіски російською: «борщ», «окрошка». З першого грудня в Таїланді розпочинається сезон, тому росіян дуже багато. Вони нам розповіли при знайомстві, що саме зараз тайці підняли ціни в кілька разів.

Об'їздили весь Пхукет вздовж і впоперек. У оренду можна було узяти машину, але наші туристи каталися на мотобайку. Це дуже популярний вид транспорту і ним зручніше кудись добиратися. Оренда «мотика» — приблизно 100 гривень на весь день.

На пляжах волого, комфортно і культурно. Є безлюдні, є такі, над якими постійно пролітали літаки.

— Просто сидиш і в тебе в прямому сенсі літаки над головою кружляють, — каже Наталя.— Ми поки дійшли з однієї точки пляжу до іншої, їх пролетіло зо 20 штук.

На пляжі все чудово, окрім...

— Тайців, які підходять і постійно хочуть тобі щось впарити, — продовжує дівчина. — Наприклад, тату хною, яке я собі й сама зможу намалювати. Підходять і кажуть 1500 бат (1118 гривень). Вони ніколи не називають ціну, а пишуть її на калькуляторі, з якими постійно ходять. Відповідаю «ні». А тайка питає англійською, типу скільки дасиш. Пишу «300» і вона: «Все, ок». Вони не соромлячись заламують високі ціни і роблять це якось так невимушено, весело. «Ні, то ні». Вони собі посміються і підуть далі.

Дешеві фрукти, дорогий алкоголь

У принципі, за словами вінничанки, ціни в Таїланді на житло такі ж як і в нас. З продуктів найдешевші — фрукти: ананаси, манго. Велика зв'язка бананів коштує десь гривень 15. Навіть українські цукерки «Рошен» знайшлися за 70 бат. Дешеві також морепродукти. Вулична їжа скрізь. Нічні ринки прямо оживають і працюють десь до першої години ночі.

Алкоголь і цигарки нереально дорогі. Будь-які коктейлі в закладі також.

— Якщо порівняти, то наша пляшка горілки коштує близько 1000 бат, — розповідає Наталія. — Це десь 800 гривень. Цигарки теж дуже дорогі. І вони продаються з такими страхітливими зображеннями. Більшість тайців веде здоровий спосіб життя.

Previous Next

Розважаються пікантними шоу

Йдеш вздовж вулиці з безліччю ресторанів, барів, куди тебе ледь не за руку тягнуть зазивали на відоме тайське «Пінг-Понг шоу», кажучи: «Very interesting show».

— А якщо бачать, що ми російською розмовляємо, звертаються: «Сходи, братан»,— розповідає мандрівниця. — Нас уже настільки задовбали цим пін понг-шоу, що в передостанній день до вильоту ми все ж таки вирішили сходити. Це було жорстко і дуже відверто. Те, що вони голі виступали — це ще півбіди. Жінки діставали різні предмети з інтимного місця. Вхід безкоштовний, але всередині платиш за напої. А вони там дуже дорогі — нашими від 400 гривень і вище.

У храм тільки в хустці

Ті, хто вірує в буддизм, дуже набожні. На територію самого храму не можна заходити в коротких шортах чи спідниці, у відкритому одязі.

— Я була в шортах, мені дали спеціальну хустку, яку зав'язали на стегнах— каже Наталія. — Храмів дуже багато. Будда скрізь. Тайці йдуть по дорозі, а потім сядуть прямо на вулиці біля храму і моляться, а за 100 метрів може починатися шумний ринок.

Наталія Савинська біля головного храму Будди. З цієї найвищої точки він дивиться на всіх

Тайці на релаксі

Усі тайці дуже гостинні, добре ставляться до туристів і взагалі ні про що не переймаються. Навіть коли порушуєш на дорозі — нічого страшного. Вони не паряться про це. Живуть, радіють і все в них чудово.

— Мені всі кажуть, що я змінилася після цієї поїздки. Так, дійсно починаєш простіше до усього ставитися. Ми приїхали такі сумбурні, занурені в свої проблеми. А там зовсім по-іншому — усі ловлять кайф. Хоча і відчуваєш такий собі парадокс: тайці, які скрізь моляться і тайці, які скрізь пропонують секс-розваги. Але до Королівства звикаєш і коли повертаєшся сюди, люди здаються якимось злими.

Що привезти з собою.

Сувенірів дуже багато продають. Ми набрали дуже багато тайського мила. Магнітики, брелоки. Масла можна узяти. Там вони натуральні і набагато дешевші ніж у нас.Дуже багато масажних салонів.

Квиток до Таїланду

З Києва є прямі рейси до Бангкоку. Летіти 9 годин. Можна також полетіти з пересадками в Дубаї. А звідти в Бангкок. Загалом більшість так і робить адже сервіс кращий. Квиток коштує 300 доларів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олейник Виктор

    А де це є квитки по 300 долл.???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up