«Подільський експрес» через Вінницю: Укрзалізниця відкрила продаж квитків

«Подільський експрес» через Вінницю: Укрзалізниця відкрила продаж квитків
  • Курсування «Подільського експреса» відновлюється з 17 липня.
  • Поїзд зупинятиметься у Вінниці та Жмеринці.
  • Вчора відкрили продаж квтиків.

У четвер, 9 липня, Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд «Київ — Кам’янець-Подільський — Могилів-Подільський». Поїзд зупинятиметься у Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому та інших містах.

Курсування «Подільського експреса» відновлюється з 17 липня, коли він о 14:55 вирушить з Києва та прибуде в Кам’янець-Подільський о 22:49. У парні числа до складу поїзда включатиметься група вагонів до Могилів-Подільського.

У зворотному напрямку поїзд курсуватиме з 18 липня. Відправлення з Кам’янець-Подільського о 00:55, з Могилів-Подільського о 02:20, прибуття до Києва о 09:20.

Відео дня

Наразі передбачено обмеження щодо продажу місць у цьому поїзді — 50% від загальної кількості.

Умови під час карантину

Поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

  • Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона.
  • З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.
  • Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

 

Читайте також:              

Дані по СOVID-19 на 9 липня: в Україні + 810 за добу. Скільки на Вінниччині?

Ще дві смерті від коронавірусу у Вінниці. Померли 62-річна жінка та 71-річний чоловік

Вінниця не готова до подальшого послаблення карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Паращук

    То зовсім не наруку,як до Києва,так із Києва,хіба що в цирк.
  • Людмила Пальонко

    Чи буде зупинятися на ст.Котюжани????
  • Ols Kat

    Очень жаль, что мартини с оливкой не предложат больше

    Petro Vasyliv reply Ols Kat

    І не кажи, хоча вони давно зкурвились, останнім часом замість манзанілли подавали якесь дешеве турецьке фуфло, і бокали були недостатньо чисті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up