Канікули за полярним колом: Яна Глущенко і Олег Збаращук показали, де знайшли український сніг

Канікули за полярним колом: Яна Глущенко і Олег Збаращук показали, де знайшли український сніг

Зірка «Дизель Шоу» та продюсер гурту «ТІК» поділилися враженнями з сімейного відпочинку на батьківщині Санта Клауса, а також розказали про свою любов до «нетипових» країн і чому відпочинок з маленькими дітками не такий вже важкий

На відміну від багатьох зірок шоу-бізнесу, які свої зимові відпустки провели, гріючись на сонечку, у теплих країнах, Яна Глущенко та Олег Збаращук вирішили на канікулах поринути у справжню зиму. Усією дружньою родиною, з 2-річним синочком Тамерланом і старшим сином Олега Збаращука — Артемом, відправились на батьківщину Санта Клауса – у Фінляндію.

- Ця подорож стала сюрпризом від Олега. Він мені подзвонив і сказав: «Завтра ми їдемо у Фінляндію, збирай валізи», - розповідає Яна Глущенко. - Я була дуже рада. Хотілося, щоб діти побачили сніг узимку! Адже із часу народження Таміка зими в Україні ще не було… Щоправда, синові сніг, якщо чесно, не дуже-то й сподобався. Але нам пощастило: температура повітря була на п'ять-десять градусів нижче нуля, ми бачили справжнього оленя,  відвідали резиденцію Санта Клауса і відмінно проводили час. Олег з Тьомою каталися на лижах, а я катала Таміка на санках. Всі залишилися дуже задоволені поїздкою!

Фінляндія, до якої всього 3 години льоту із Києва, вже у перший день вразила зіркову родину фантастичною красою Північного сяйва.

Відео дня

- Це приголомшливе явище! Його просто не описати словами! І зняти мені його теж не вдалося, тому що все було темно. Але, повірте, це настільки круто, настільки красиво – просто магія якась! – ділиться Яна Глущенко. – Взагалі, Фінляндія підійде тим, хто любить зимові види спорту. До речі, відпочивати тут навіть дешевше, ніж кататися на лижах в Україні. Знімайте котедж, беріть в оренду автівку і насолоджуйтеся! Повітря, метровий сніг, види... ммм, не описати словами!

Як виглядає полярне коло, на яких санях їздить сучасний Санта і як у Фінляндії опинився «український сніг» - разом із найяскравішими пригодами за час відпустки Яна Глущенко показала у своєму Instagram-відеоблозі  #яумамыблогер.

Любов до незвичних подорожей

Примітно, що оригінальні країни і туристичні маршрути для відпочинку зіркова родина обирає не вперше.

Так, влітку Яна Глущенко та Олег Збаращук побували в Ісландії.

— Це була велика мрія чоловіка. Він вирішив зібрати всіх друзів і здійснити таку подорож у свій день народження. Олег сам організовував поїздку і склав усі маршрути, - розповідає акторка. - Незважаючи на періодичний льодовий холод, Ісландія, звичайно, неймовірна країна. За час тієї відпустки ми змінили три міста. Спочатку провели два дні в Рейк'явіку, де відвідали зоопарк, музей вулканічних порід, гуляли по набережній. І якщо у Рейк'явіку був дощ, то в наступному місті, буквально у 100 кілометрах, — Сельфоссі — світило сонце. Там ми жили у гарному будинку біля озера. Було так тепло, що ми навіть змогли позагоряти й купатися. Місцеві говорили, що нам дуже пощастило з погодою, це було перше таке спекотне літо за довгий час, температура піднімалася навіть до 20 градусів. А ще ми потрапили на білі ночі! Так цікаво, у кожному будинку зроблені темні-темні жалюзі, щоб можна було спокійно спати. Ти їх закриваєш і у кімнаті начебто ніч, незважаючи на те, що за вікном білий день. Не менше вражень подарувало південне містечко Далвік. Коли ми приїхали, були вражені — наш будинок буквально перебував у хмарі! Перші два дні ми навіть не бачили, що навколо нас, а коли хмара розвіялася, виявилося, що там гори, чудові види і безкрайній океан у 300 метрах. Це було чарівно, як у казці!

Яна Глущенко та Олег Збаращук під час відпочинку в Ісландії

«Разом з дитиною по-іншому пізнаєш світ»

Ще одна традиція зіркової родини – якщо немає заважких, виснажливих перельотів, обов’язково подорожувати з дітками.

- Я не люблю відпочивати без Таміка, - зізнається Яна Глущенко. - Він завжди дарує позитивні емоції і піднімає настрій. Відпустка з ним завжди цікавіша й веселіша. Я помітила, що разом з дитиною трошки по-іншому пізнаєш світ. До того ж, Тамерлан - абсолютно спокійна і безпроблемна дитина. Я б навіть сказала — ідеальна. Він майже ніколи не плаче й не вередує. Він настільки невибагливий від народження й донині, що я навіть боюся заводити другу дитину! Мені здається, що кращого малюка просто бути не може (сміється). У Тамерлана є характер, з ним доводиться домовлятися. Але він дуже розуміючий і не примхливий. Ніколи не плаче! Навіть якщо сильно вдариться мамин поцілунок лікує все.

Вперше свій будинок та багато фото з синочком Тамерланом Яна Глущенко та Олег Збаращук показали  у нещодавньому інтерв’ю  журналу VIVA

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up