Зниклу Анну Покладову знайшли живою. Поліцейські передали дівчину матері

Зниклу Анну Покладову знайшли живою. Поліцейські передали дівчину матері

22 червня о 21 годині до чергової частини Гайсинської поліції надійшло повідомлення від 43-річної жительки села Михайлівка про те, що зникла її донька 15 років.

Мати зниклої дівчини пояснила, що її донька 22 червня близько 13.30 пішла на прогулянку по с. Михайлівка. Мати телефонувала до доньки, але та не виходила на зв'язок. Після цього жінка вирішила звернутися до поліції.

— На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група спільно з працівниками сектору кримінальної поліції Гайсинського районного управління поліції. Шукати неповнолітню також допомагали і місцеві жителі спільно з старостами сіл Михайлівка і Гранів та директорами шкіл, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Наша редакціія виклала публікацію: На Вінниччині зникла 15-річна Анна Покладова. Дівчинку знайшли (ОНОВЛЕНО)

Відео дня
div>

Для пошуку дівчинки застосували усі можливі оперативно-розшукові заходи. Працівники поліції відпрацьовували територію біля місця проживання, а також обстежили місцеві житлові та нежитлові приміщення, ставки, садки та прилеглі ліси.

23 червня близько 9.30 поліцейські встановили місцезнаходження дівчини.

Наразі дитина перебуває з матір’ю, об’єктом злочину не стала.

— Шановні батьки, вкотре закликаємо вас! Пильнуйте та контролюйте своїх дітей за будь-яких обставин, щоб уникнути прикрих неприємностей. Цінуйте і бережіть своє життя та життя своїх дітей, — зазначають правоохоронці.

 

Читайте також:

На Вінниччині створили робочу групу з розшуку зниклих на війні. Як подати заяву?

Підняли весь особовий склад. На Вінниччині шукали зниклого малюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up