Зник 31-річний житель Вінницького району. Допоможіть знайти чоловіка

Зник 31-річний житель Вінницького району. Допоможіть знайти чоловіка
  • Поліція розшукує безвісти зниклого 31-річного жителя села Коханівка Вінницького району Дениса Браїловського. Допоможіть у пошуку.

Про розшук чоловіка повідомила Поліція Вінницької області.

— Хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, прохання повідомити за телефонами: (0432) 59-43-89, 59-41-55, (04358) 2-10-02, 0636101546, 097-946-13-77 або 102, — зазначають у поліції.

  • Прикмети зниклого: худорлявої тілобудови, на вигляд 31-35 років, зріст 175-180 см, волосся коротке, темно-русявого кольору з сивиною, очі сіро-блакитні, ніс прямий, губи середні. 
  • Має особливі прикмети: татуювання у вигляді напису «Свобода» на лівому передпліччі та шрами від пересадки шкіри на лівій руці від ліктя до зап’ястя, шрам від апендициту на животі, ноги перебинтовані у зв’язку з хворобою. 
  • Був одягнений в спортивний костюм темного кольору, темні кросівки 41-42 розміру та мав при собі електро-велосипед. 

Відео дня

Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

 

Читайте також:

Зникла 65-річна жителька Вінницького району. ОНОВЛЕНО

У Хмільницькому районі зникла 54-річна жінка. Допоможіть її розшукати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Техас Марас

    Забрали на війну бо Дибіли так мають до себе.
  • Natalya Zhuk

    📣📣📣

keyboard_arrow_up