"Жителі Березини та медики стали заручниками". Вони просять транспорт до медмістечка

"Жителі Березини та медики стали заручниками". Вони просять транспорт до медмістечка

Вінничани просять пустити транспорт до медмістечка. Кажуть, вони через відміну маршруту стали заручниками ситуації.

Про це йдеться у тексті однієї із петицій. Її подала Вікторія Бондар.

— Маршрут Вінниця - Медмістечко уже закритий. Ми жителі Березини та працівники лікарні стали заручниками. Наші діти і ми не маємо чим дістатися ні на роботу ні додому. Просимо надати муніципальний транспорт або продовжити маршрути 11Б, 16А, 21, — йдеться у тексті звернення.

Станом на 7 січня дане звернення підписали 83 особи з 350 необхідних.

Відео дня

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Читайте також:

Вінничанин Дмитро просить навчити сортувати сміття містян

Електронні петиції: провулок до вулиці Зарічна в жахливому стані уже 41 рік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Виктория Боднар

    Сьогодні вже їздить маршрутка 16А до медмістечка. Будемо сподіватися, що буде ще й 11Б.
  • Олексій

    Муніципалітет Вінниці хіба включає Березину і має її покривати з бютжету?  А по дорозі там  багато чого ходить...

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    Може Вам теж відмінити муніципальний транспорт? Ну подумаєш, пішки ж корисно ходити, а якщо що... багато таксі проїжджає, щось там перехопите, якось доїдете!  По дорозі багато чого ходить...

    Олексій reply Oleksandr Zaitsev

    Чекайте, не плутайте мене з транспортом. Муніципальний транспорт скоріш за все прив'язаний територіально. А у вас репліка чисто українського менталітету — якщо мені погано, то сусіду ще гірше хай буде. Я вам теж можу сказати — зумів у Березині побудувати будинок, зможи і саночки возити.

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    Як раз Ваші репліки чисто Вашого, а не українського менталітету. Люди з Березіно працюють у Вінниці, діти навчаються у вінницьких школах, в медмістечку, до речі вінницькому, працюють вінничани... а вас, що, зелена задавила? Тож не приписуйте свій менталітет до всього українського.

    Олексій reply Oleksandr Zaitsev

    Працюють і вчаться — це добре. Відмінили — значить збитковий. Тепер просте запитання: чому за рахунок інших має обслуговуватись збитковий маршрут?

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    Ви взагалі адекватний? Ви взагалі знаєте чому так сталося? Чому робите висновки!? Чи ви проплачений козачок з зацікавленої сторони. А це нічого, що монополіст, який не виконував нормально свої обов'язки, з нового року заломив ціну вдвічі більшу за ціну маршрутних таксі? Я не розумію "мислителів", що чули дзвін, та не знали де він, намагаються блиснути своїм "розумом".  А Ви часом не знаєте як підняти економіку України за піврічча? Я ж бачу Ви усе знаєте. Може підкажете, а?

    Олексій reply Oleksandr Zaitsev

    Після слів про адекватність і купу помилок, яких ви наробили, спілкуватись з вами бажання пропало. Ідіть де-інде понервуйте, не тріть даремно клавіатуру і не годуйте проплочених козачків, які працюють позаурочно для таких як ви.

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    І це мені каже людина, яка ховається за, можливо, вигаданим ім'ям, на відміну від інших дописувачів на цій сторінці. Не лестить собі, Вам вже точно не вдасться змусити мене нервувати. Ви, я бачу, судите по собі. Так що випийте заспокійливого і самі не нервуйте. Немає аргументів? То просто мовчіть. І, до речі, спілкуватись з Вами в мене теж немає ніякого бажання.

    Олексій reply Oleksandr Zaitsev

    Коли ви починаєте розказувати що ви адекватний/розумний/свідомий/наполеон і т.п. це є ознакою що у вас аргументів немає. я вам поставив чітке типове запитання із сфери бізнесу — чому за рахунок інших має обслуговуватись збитковий маршрут, а ви тут про адекватність.

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    Як я вже й казав, Ви судите по собі. Я взагалі нічого не розповідав про себе. У Вас щось погано з пам'яттю мабуть. Якщо Ви себе вважаєте Наполеоном... ну що ж. Вам можуть допомогти певні спеціалізовані заклади. Щодо "за рахунок інших..." А чому я сплачую податки, які ідуть на сотні, тисячі справ, які мне особисто не стосуються. Все, завтра виходжу з транспарантом "Не сплачую податки, тому що за мій кошт сплачують комусь пенсії, або, ні допомозі дитбудинкам за кошт моїх податків, або..." Я задаю Вам питання про адекватність ще раз. Який бізнес? Це державні кошти, якщо Ви не в курсі. Здійснюється перевезення вінничан, до того ж в вінницьке мед містечко, яке просто знаходиться поза межами міста. Можливо ті послуги, якими користуєтесь Ви, теж збиткові, але якщо у Вас їх заберуть, то Ви перший будете волати гучніше за усіх, "ПОВЕРНІТЬ!". Мені соромно за таких "псевдо-українців" як Ви. Через таких як Ви, так ми і живемо. Я згадую Японію, в якому є невеличке селище і, попри те, що залізничне сполучення вирішили прибрати через це селище, влада прийняла рішення, не зупиняти його, тому що там жила дівчинка, яка їздила на тому поїзді до школи. І не припиняли це сполучення, доки вона не закінчила школу. А для таких як Ви, людей, що перекручують факти, вигадують нісенітниці, воліють будь яким чином "блиснути" на публіку... це просто бізнес.

    Олексій reply Oleksandr Zaitsev

    Я про ту дівчинку теж бачив передачу, але то випадо-виняток. Так, держава одна, але цільові фінансування різні.  Щож, добре що хоч домігся від вас часткового визнання своєї направоти.

    Oleksandr Zaitsev reply Олексій

    Вам точно треба у спецзаклад! Я нічого НЕ ВИЗНАВАВ! Як я і казав - Ви перекручуєте факти! Ну тут вже всі зрозуміли, що ви Наполеон :) Годі, я не можу спілкуватися з неадекватною людиною. Успіхів Вам  у вашому паралельному вимірі, тому що Ви явно десь в задзеркаллі живете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up