Замурзаний та у порваній одежі: 13-річного хлопчика знайшли на сіновалі

Замурзаний та у порваній одежі: 13-річного хлопчика знайшли на сіновалі
  • 13-річний Владик посварився з мамою і втік з дому.
  • Замурзаного та у порваних штанах хлопчика знайшли на сіновалі.
  • Семикласник росте у багатодітній родині.

До Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що напередодні в другій половині дня пішов з дому і  не повернувся 13-літній житель Блажіївки Владислав Джерук —  учень 7 класу Дубовомахаринецької школи .

Як повідомили газеті "RIA-Козятин" у поліції, на розшук Владика було зосереджено всі сили поліції, актив села, родичів зниклого.

На щастя, хлопчика знайшли на сіновалі на території сусідів. Там школяр був майже добу.

Відео дня

Як пояснив Владик, напередодні він посварився з мамою, яка його обізвала. Підліток вирішив заховатися. Під час здійснення пошукових заходів, він чув і бачив, що його шукають, але спеціально сидів у «схованці». Коли хлопчик помітив, що навколо нікого немає, вийшов із підпертого сіновалу, де його помітила бабуся.  

Працівників поліції вкрай збентежив зовнішній вигляд Владика, який спочатку не хотів іти на контакт та розмовляти з оточуючими. Надалі, встановивши довірливі стосунки з дитиною, хлопчик розповів, що захоплюється футболом.

— Владик зростає у багатодітній сім’ї, батьківської опіки на жаль не відчуває, оскільки мати виховує дітей сама та несе увесь тягар побуту на собі, хоч і з усіх сил старається, не може забезпечити дітей всім тим, що мають більш забезпечені однолітки, — кажуть у місцевій поліції.

Працівники поліції запропонували у межах своєї компетенції надання допомоги сім’ї хлопчика у вирішенні проблем. А сім’я одного з працівників поліції настільки прониклась теплими почуттями та співчуттям до Владика, що подарували дві пари кросівок йому та одну його сестричці.

Зараз Владик усміхнений, обіцяє слухатися маму, та більше подібного не вчиняти.

 

Читайте також:

Причини і наслідки дитячих втеч. Підняли штрафи за помилки у вихованні (ІНФОГРАФІКА)

Вони щодня є в розшуку. Чому дитина може захотіти піти від вас світ за очі

Вінницька родина взяла на виховання прийомну дитину - 8-річного хлопчика

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Татьяна Панкратова Сажка

    Хорошо когда счастливый конец
  • Таісія Правдюк

    В такому віці діти дуже ранимі. З ними потрібно більше розмовляти й проводити більше часу .Я маю двох синів і моі діти з.дому не тікали й завжди тулились й. Туляться до нас з батьком.
  • Оксана Салівончик

    Пробачте за грубість!
    Наплодили?будьте добрі,займіться вихованням шановні батьки.
  • Svit Lana

    Дитина не винна,що народилась в сім'ї,в якій їй не можуть приділити елементарну увагу(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up