Замов паску додому. Скільки це коштує та як подати заявку

Замов паску додому. Скільки це коштує та як подати заявку
  • До Великодня «Укрпошта» доставлятиме освячені паски. Для цього варто заздалегідь зробити замовлення.

— Щоб українці не ходили до церкви на Великдень, але могли відсвяткувати вдома, «Укрпошта» буде безкоштовно доставляти освячені паски, — повідомив  голова ОДА Владислав Скальський.

Як зробити замовлення?

Можна зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545. Далі оберіть цифру 9. Також можна зробити це на сайті компанії.

Відео дня

Скільки це коштуватиме?

Сама доставка безкоштовна. Доведеться заплатити лише за саму паску. Паски вагою 450 г — за 50 грн або 300 г — за 30 грн.

Коли мені привезуть паску?

Доставка буде здійснюватися з 13 по 17 квітня, в залежності від дати замовлення та населеного пункту.

 

Читайте також:

На Великдень радять залишатися вдома та дивитися богослужіння онлайн. РОЗКЛАД

Великдень на карантині: як цьогоріч можна буде освятити паску. ОПИТУВАННЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Екатерина Малимоненко

    У меня вопрос: почтальоны бессмертные? С зарплатой ещё минимальной, а то и меньше?
  • Екатерина Малимоненко

  • vasa defrar

    сотрудники укрпочты половину погрызут по дороге
  • Полина Права

    График работы Винницкого транспорта изменился, а кейтеринг в Одессе остался прежним только здесь http://bonappetite.com.ua/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up