Загинули на побаченні. Моторошні деталі смерті контрактника та його дівчини

Загинули на побаченні. Моторошні деталі смерті контрактника та його дівчини
У Львові на людей впало дві гілки, які обвалилися під час буревію.
  • У парку Львова загинули 20-річний військовослужбовець-контрактник з Вінниччини та 18-річна дівчина. Молоді люди були на побаченні. На місці трагедії залишився букет загиблої.

Трагедія сталася позаминулої ночі у Стрийському парку Львова. Як повідомляє «Варта 1», загиблі — 20 річний юнак і його 18-річна супутниця. Молоді люди сиділи на лавці та в них було побачення.

«Попередньо відомо, що на людей впало дві величезні гілки, які обвалилися під час буревію. Одна гілка впала з 10 метрів, інша приблизно з 14 метрів в сторону лавки, зачепивши освітлювальну опору, яка в свою чергу також зламалася і впала на молодих людей. Хлопець і дівчина загинули одразу. Шансу вижити після падіння дерева та ліхтаря у них не було. Допомоги уже надавати не було кому, — пише видання.

Відео дня

Журналіст видання виклав відео з місця події. Відео не рекомендуються для перегляду людям з нестійкою психікою, вагітним жінкам та неповнолітнім.

Львівська міська рада повідомляє, що загиблим внаслідок падіння дерева виявився 20-річний військовослужбовець-контрактник з Вінниччини.

— Минулої ночі у Львові пройшла негода. Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини, зафіксовано пошкодження мереж освітлення, дахів, авто тощо. Комунальні служби працюють над ліквідацією пошкоджень, —  каже мер Львова Андрій Садовий.

 

Читайте також:

Нічні аварії: п’яний водій Volkswagen залетів у відбійник та зіткнення на Келецькій

Діти просять допомогти знайти вбивцю Григорія Барабаша. Нові подробиці

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Татьяна Саввон

    🙏🙏🙏🙏😢
  • Іра Макаренко

    Страшне горе неможу навіть підібрати слів для підтримки рідних Господи допоможи їм якось пережити це
  • Alena Hisham

    😢

keyboard_arrow_up