За чотири роки «Вінницягаз» зазнало збитків у 549,6 мільйона гривень

За чотири роки «Вінницягаз» зазнало збитків у 549,6 мільйона гривень
  • «Вінницягаз» розповів, що новий тариф на доставку газу для них збитковий.
  • За чотири роки, протягом яких були заморожені тарифи, зазнали чималих збитків.

В своєму прес-релізі «Вінницягаз» зазначає, що НКРЕКП вперше за останні п’ять років підняло питання тарифів для операторів ГРМ. 

Через заморожені з 2015 року тарифи АТ «Вінницягаз» понесло збитки в розмірі 549,6 мільйона гривень.

Відео дня

Також додають, що затверджений минулого року державним регулятором тариф для АТ «Вінницягаз» у 2 рази (або 114 %) менше собівартості доставки газу споживачам регіону. Через що, збитки «Вінницягаз» можуть ще зрости.

Таким чином новий тариф на розподіл газу залишається збитковим. 

— З прийняттям нового тарифу АТ «Вінницягаз» очікує розв'язання головних проблем. По-перше – підняття рівня заробітної плати, через яку дефіцит кадрів на підприємстві складає 20 %. По-друге - погашення боргів за технологічний газ. Через збитковий тариф АТ «Вінницягаз» не може розраховуватись за технологічний газ, що призвело до заборгованості перед оператором ГТС – АТ «Укртрансгаз», — каже фінансовий директор АТ «Вінницягаз» Сергій Кібітлевський.

Довідка. 

Основною сферою діяльності АТ «Вінницягаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації Вінниччини становить 54 %. Природний газ отримують 450 тисяч сімей і майже 4,8 тисяч підприємств, установ і організацій. Обсяги розподілу становлять  781 978, 504 тисяч кубометрів природного газу на рік.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ирина Кравчишина

    У НАС СТОИМОСТЬ ГАЗА ВЫШЕ ЧЕМ В КИЕВЕ
  • Юра

    А в нас всі підприємства збиткові. Директора і їх сім"ї їздять на лексусах, роверах і т.п., але все одно немає прибутку, не вигідно. Чомусь в тій же Польщі, Чехії зарплати в рази вищі, а ціни приблизно на нашому рівні, і всім все вигідно. Он директор водоканалу скупив пів області, а водоканал збитковий.
  • Юрий Бондарук

    Кого ви "лічите"? Як воно збиткове, то чому ж ніхто звідти не звільняється?))) Напевно, вже якись НЕукраїнець поклав на нього око і хоче приватизувати (за копійки) через банкрутство. Стара схема.

    Віктор Іванович reply Юрий Бондарук

    ви напевне не в курсі що ото було подаровано януковощом-азірівим свому подільнику фігтащу..
    -так що ото уже давненько"прихватизували"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up