З Вінниці до Єгипту: чим запам’ятався курорт Людмилі Шевченко

З Вінниці до Єгипту: чим запам’ятався курорт Людмилі Шевченко
  • З жовтня 2016 року з вінницького аеропорту можна полетіти до Єгипту (Шарм-ель-Шейх).
  • Вінничанка Людмила Шевченко — одна з таких першопрохідців, поділилася з нами враженнями від поїздки.

 

— Про те, що тепер з Вінниці можна полетіти до Єгипту, дізналася із соцмереж, — розповідає туристка. — Тому вирішила зробити такий подарунок своїй мамі. До того ж, мені було цікаво, як це буде відбуватися саме з Вінниці. Це був жахливий досвід, адже ми чекали 12 годин і дуже змерзли (за словами туроператорів, виліт пройшов з запізненням на п'ять годин, - ред). А в Шармі звичайно все було добре.

Людмила Шевченко. Відпочиває в одному з готелів економ классу, на території якого є аквапарк.Людмила працює директором у приватному центрі іноземних мов. Знає англійську, німецьку та грецьку. Якщо є гроші і з'являється вільний час — подорожує. У Єгипті була неодноразово, але порівняно з минулими роками, зараз там ситуація дещо інша.

— Ми тепер найулюбленіші туристи як у Єгипті, так і в Туреччині, тому що росіян не пускають, британцям та німцям в'їзд також закрили, — розповідає вона. — Останнім відкрили тільки в Хургаду (через авіакатастрофи А321 над Синайським півостровом, багато країн призупинили польоти в Єгипет, — ред.). Іноземних туристів значно поменшало. Якщо раніше місцеві на тебе не звертали уваги, зараз ставлення зовсім інше: єгиптяни дуже цінують туристів. Завжди люб'язні, усміхнені, роблять знижки.

Відео дня

Вінничанки жили в готелі економ-класу і кажуть, що сервіс і умови на високому рівні.

— Після приїзду нам не сподобалося розташування нашого номера, і нас без проблем переселили в інший номер, який ми обрали. Мене вразило, що за невелику ціну — 260 доларів,  можна добре відпочити, — говорить Людмила. — За такі гроші, вважаю, можна хоч кожний місяць літати, при умові, що ціни і далі будуть такі ж самі.

Загубитися у місті не дають спеціальні браслети, які видають в готелі з системою «все включено» (а всі наші туристи, за словами Шевченко, їздять по ній). Браслети краще не знімати. На них назва готелю, його координати. Якщо раптом заблукав, не знаєш, як добратися, не володієш англійською, —  показав свій браслет будь-кому і тобі без проблем  допоможуть.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
У Шармі Людмила Шевченко зі своєю матір'ю відпочивала майже тиждень. Навіть приїзд президента країни застали. Щоправда, через нього відмінили усі морські прогулянки на кілька днів. Такі правила. Тож покататися на яхті вінничанки змогли тільки після того, як президент поїхав.
 
Єгипет обирають, у першу чергу, через Червоне море.

— Усі ж їдуть подивитися на неймовірно гарних рибок, занурилися з аквалангом, — каже мандрівниця. — Погода завжди сонячна і гарна. Хоча ми там застали сильну зливу — дуже рідкісне явище для країни. Також там дуже хороша анімація. Аніматори весь час тебе чимось займають і пропонують безліч розваг: від гри «Бочче» (метання куль по цілі, — ред.) до аквааеробіки і міні-диско для дітей. Дуже цікаві вечірні вистави в театрі. Усе було поряд, тому в нас навіть не було потреби кудись далеко виходити в місто.

В Єгипті всі дуже доброзичливі, вітаються і запитують як справи та настрій — від прибиральниці до кухаря. Великий плюс летіти з Вінниці, на думку дівчини, є те, що на борту усі свої — вінничани.

—  Ти вже мимоволі з ними товаришуєш, коли живеш в готелі, — говорить Людмила. — Тому такі спільні польоти зближують людей. Ми так подружилися, що тепер усі хочуть летіти вдруге в такому ж складі. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Васько

    Теж тільки побував у Єгипті.

    У моєму готелі було 70% німці (правда готель удвічі дорожчий). Ну а в економ готелях кажуть 90% араби.

    А рушники чому у цьому списку? По добрій традиції росіян вкрасти з готелю? Ціни такі як у нас, гранат і м*ясо навіть дорожче.

    Для чого везти це китайське барахло звідти у нас це все є. Хіба можна привезти місцевий чай і манго, правда виграш в доларі на кг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up