З першим днем весни і новими цінами! Для вінничан подорожчала холодна вода

З першим днем весни і новими цінами! Для вінничан подорожчала холодна вода
  • З 1 березня у «Вінницяоблводоканал» зросли тарифи на холодну воду.
  • Вони відрізняються від «старих», прийнятих у жовтні 2018-го, на 1-1,5 гривні.
  • Таким чином, у квітні вінничани будуть оплачувати воду вже за новою ціною.

На сайті комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» виклали інформацію про нові ціни за водопостачання та водовідведення. Тарифи вже затверджені Нацрегулятором (НКРЕКП) та опубліковані у газеті державних органів влади «Урядовий кур’єр». Тож з 1 березня на воду тепер такі ціни:

Тариф для приватної забудови:

  • Централізоване водопостачання — 9,38 гривні за 1 м³;
  • Централізоване водовідведення — 5,7 гривні за 1м³;
  • Загалом — 15,084 гривень за 1м³.

Тариф для багатоповерхівок:

Відео дня
  • Централізоване водопостачання — 9,66  гривні за 1 м³;
  • Централізоване водовідведення — 5,86 гривні за 1м³;
  • Загалом — 15,52 гривні за 1м³.

Таким чином, зростання відбулося на 1-1,5 гривні, якщо порівнювати з попереднім тарифом.

Як пояснювали комунальники ще влітку 2018 року, нова ціна води потрібна «Водоканалу», адже зросла ціна на електроенергію (на 25%), на реагенти (на 53%), зарплата на підприємстві (на 65,7%), на паливно-мастильні матеріали (у середньому на 50%).

Тоді ж вінничани нарікали на жахливу якість води та запевняли, що не будуть платити за таку холодну воду. Про це в матеріалі: Спочатку — якість, тарифи — потім. Як пройшли слухання про нові ціни на воду.

Читайте також:

Фото: pixabay.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Tany Malinowska

    ОЛЯ ВОДОКАНАЛУ :: ОДИН ПО ДЕРЕВНЕ, ДВА ПО СЕЛУ "" НА ЖАЛЬ ДЛЯ НАС СПОЖИВАЧІВ!
  • Ольга Мусель

    Водоканал, ти це читаєш???? Чи хочеш щоб жителі в гості до вас прийшли??? Робіть щось з водою..  с
  • Anatoliy Lastovetskiy

    Качество воды остаётся за пределами нормы. Падлы...  (Это я к поставщикам воды вежливое обращение употребляю) Почему такая вода жёлтая. В ванну набираешь и такое ощущение что туда кто то опорожнился.
  • А. Л.

    вода воняет говном и дохлой рыбой, употреблять ее в пищу  нереально, сцуко, этот гребаный водоканал должен людям выплачивать(компенсировать) за потраченую на питьевую воду деньги. Статья должна называться З першим днем весни і новими цінами! Для вінничан подорожчав ЗЛИВ ВОДЫ В УНІТАЗ

    Олексій reply А. Л.

    Купи фільтр зворотнього осмосу і забудь за цю проблему. Пора визнати, що Вінниця приєдналась до числа тих міст, де з крана тече технічна вода.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up