«З голубого зробили щось погане» Вінничани про Марш рівності ЛГБТ

«З голубого зробили щось погане» Вінничани про Марш рівності ЛГБТ

У неділю, 23 червня, у Києві пройшов Марш рівності Київ Прайд 2019 у підтримку ЛГБТ спільнот. Запитали вінничан, як вони ставляться до таких маршів і чи підтримали б їх, якби вони проходили у Вінниці. А як думаєте ви? Свої думки залишайте у коментарях.

Олександр (32), фрілансер:

— Не маю нічого проти. Моя дівчина підтримує цей рух. Якби такий парад проходив у Вінниці, я б на нього сходив. Вони постійно потерпають, їх гонять. На мою думку, було б непогано продемонструвати, що це нормально.

 

Відео дня

Юлія (32), бухгалтер:

— Ставлюсь до таких парадів нейтрально. Вони мене не дратують, але я їх і не підтримую. Мене це особисто не стосується. Ці люди мені абсолютно не заважають. Я вважаю, вони мають право висловлювати свою позицію.

 

Влад (25), спортсмен:

— Такі паради не потрібні. Неправильно те, що це робиться на показ. Це нав’язується іншим людям. Якщо ці люди такі, то нехай будуть для себе, а не для всіх. Краще не потрібно, щоб такий парад проходив у Вінниці.

 

Жанна (20), студентка:

— Нехай такі паради проходять у якихось закритих приміщеннях. Вважаю, що інших людей до цього залучати не потрібно. Не варто, щоб це бачили. Є ті, на якого це може згубно впливати, наприклад, наша молодь.

 

Надія (55), пенсіонерка:

— Це катастрофа. Завжди були якісь визначені місця, де вони збирались. Я не проти, але на вулиці виходити, це некоректно стосовно інших людей. Навіщо виходити на вулицю, щоб усі на це дивились?

 

Петро (64), пенсіонер:

— Різко негативно ставлюсь, бо в нас зовсім інша релігія. Я поважаю нормальні, традиційні стосунки. Не розумію, чому з такого прекрасного небесного кольору «голубого» зробили щось погане. Це не правильно.

 

Опитування

Чи підтримуєте ви Марш рівності за права ЛГБТ-спільноти?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (240)
  • Irina Lavryk

    Ценности конечно у людей... простите.. За что боремся? Зачем все это выносить на улицу? Не поддерживаю.
  • Viktor Hryhoruk

    Свобода думки і слова,кажете?І не було жодних натяків навіть на гасилля чи глузування.Навпаки я писав,що люди х відхиленнями і їх шкода...Брехня вся ця демократія.
  • Віктор

    Я сам гетеро, но я считаю, что люди не имеют права указывать кому-то, с кем им извините трахаться, это их личное, вот представьте чтоб вам лично кто-то рассказывал как надо, а как не надо, вам бы приятно было? Это их личное, такое же личное как и у вас, просто другое. Это как говорить кому-то что он "не правильно" одет... У всех вкусы разные. Совковое это мировоззрение надо искоренять, потому что оно вредит.

    Anonymous reply Віктор

    Воно вже поврєділо. Твоїм мозгам.

    Вася reply Віктор

    Золотые слова!
    Но почему-то мы им не имеем права указывать, а они могут проводить демонстрации для привлечения внимания, для указания нам, как надо трахаться.
  • Сеня

    Еще о геях. Мой универовский одногруппник был геем (наверное, им и остался), не скрывал этого. У него был парень. Так шо я Вам скажу...Отличное чувство юмора. Своеобразное такое...дающее ощущение некой отличной с нами и непривычной реальности. Без перегибов. Ничего быдлaнcкого. Был душой компании. Харизматичный. Любое мероприятие на котором появлялась эта парочка просто взрывалось неожиданными поворотами событий и обстоятельств. Иногда со знаком+, иногда не очень, но скучно не было никогда. Это тоже нужно уметь. Не знаю как сложилась его судьба. Надеюсь ушел в что-то организаторское. В общем, Вовчик, не знаю где ты там, но привет тебе!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up