Юрій Бойко відвідав Вінницю: представив кандидатів в депутати міськради та кандидата на посаду мера (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Юрій Бойко відвідав Вінницю: представив кандидатів в депутати міськради та кандидата на посаду мера (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Сьогодні, 23 вересня, співголова політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» Юрій Бойко відвідав Вінницю з робочим візитом.

Мета приїзду — представлення кандидатів в депутати міської ради та кандидата на посаду Вінницького міського голови від Вінницької міської організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».

Конференція відбулася за участю Юрія Бойко, співголови політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ», Донатаса Піскуна, голови Вінницької міської організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» та Івана Мовчана — екс-голови Вінницької обласної державної адміністрації.

«Я радий бачити багато знайомих облич, людей які витримали дуже непрості часи, ставши бійцями за свою партію. Тому я впевнений, що на цих виборах ми отримаємо хороші результати. Чому я приділяю значну увагу виборам місцевого рівня? Від початку децентралізації в Україні, ми зрозуміли, що міста та регіони потребують більшої самостійності, що місцеві органи влади стали більш авторитетними та привабливими.  Вінниця - дуже конкурентне місто. Всім нам доведеться витримати важку боротьбу на шляху до успіху. Ми зможемо все, бо тут я бачу амбітну, молоду команду, яка йде на вибори не за особистою вигодою, а з власними ідеями розвитку міста», – заявив Юрій Бойко сьогодні на конференції у Вінниці.

«Мені приємно, що в нас така сильна та перспективна команда. Я вдячний кожному, хто є її частиною, адже ми формували її понад 3 роки. Я впевнений, що ці вибори будуть для нас вирішальними, і ми ще багато кого здивуємо. Я вчився та працював за кордоном, тому знаю, що таке справжнє європейське місто. А коли я бачу, що наш міський голова неспроможний навіть під час дощу самостійно тримати парасолю, я розумію, що його потрібно змінювати. Тому я впевнений, що наш кандидат –  це та людина, яка має сильний дух, власну думку, ідеї та методи реалізації проблем, які є у місті Вінниця. Це людина, яка любить своє місто», – стверджує Донатас Піскун, Голова Вінницької міської організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».

«Безумовно сьогодні дуже знаковий день, адже з нами сьогодні співголова політичної партії «Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ» Юрій Бойко. Ми неодноразово демонстрували, що ми ставим акценти на те, що потрібно для політичного життя України та громадян, а саме на освіту, культуру та здоров’я, що неодмінно впливає на незалежність нашої держави. Але незалежність ми можемо мати лише тоді, коли всі ми будемо самостійно будувати країну по маленьким ”крупинках”», – впевнений Іван Мовчан, екс-голова Вінницької обласної державної адміністрації.

«Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці. Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах – безліч проблем. Впевнений, що разом з усіма тут присутніми ми наведемо порядок. Успіхів на виборах, колеги!», – переконаний В'ячеслав Узелков –  кандидат на посаду  Вінницького міського голови.

Також, політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» представила наступних кандидатів в депутати Вінницької міської ради:

Олег Алекса. Депутат Вінницької міської ради кількох скликань. Голова постійної комісії Вінницької міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту. Президент Федерації боксу Вінницької області. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Роман Аксельрод. Проректор з навчальної роботи і регіонального розвитку Київського національного університету будівництва і архітектури. Академік академії будівництва України. Кандидат політичних наук. Заслужений працівник сфери послуг України. Почесний громадянин м. Вінниця

Олександр Гетьман. Голова правління автобусного парку. Прагне підняти виробництво у Вінниці та створити нові робочі місця.

Ігор Горлачов. Підприємець, створив мережу стоматологічних клінік. Помічник народного депутата України Григорія Суркіса. Член виконкому Національного Олімпійського комітету України Вінницької області.

Сергій Грушко.  Голова будівельного кооперативу «Подільський бульвар». Помічник народного депутата Юрія Бойко. Три вищих освіти, магістр з транспортної логістики, права та міжнародних відносин. Президент федерації регбі Вінницької області. 

Олександр Гармаш. Спеціаліст у сфері захисту інформації з обмеженим доступом. Підприємець

Антон Клиновський. Підприємець. Власник фітнес клубу AB fitness. Закінчив Військово-інженерний інститута отримав військове звання лейтенант.

Олена Лепей. Депутат Вінницької міської ради. Завідувач Вінницького відділення Національної академії внутрішніх справ України. Кандидат юридичних наук, професор кафедри кримінального процесу.

Андрій Мокрецов. Підприємець, фахівець з будівництва та реконструкції гідротехнічних споруд, озер та річок. Займається питаннями екології водних об’єктів.

Едуард Михайлов. Засновник і директор спортивного клубу INVICTUS. Голова Асоціації національних меншин та етнічних груп. Голова клубу професійного клубу «Дружба».

Донатас Піскун. Виконавчий директор Федерації боксу України, голова громадської ради Міністерства молоді та спорту України. Голова Вінницької міської організації «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Закінчив університет Блеза Паскаля та університет Оверні у Франції. Кандидат економічних наук, міжнародний фахівець в галузі спортивного управління.

Олександр Педорченко. Має дві вищі освіти. Підприємець у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Меценат

Сергій Смотрич. Депутат обласної раді 6го склікання. Підприємець. Людина з активною життєвою позицією.

Олександр Ревунов. Депутат міської ради. Керівник управління «Концерн Галнафтогаз», входить до складу топ-менеджменту. Під його керівництвом побудовано 352 автозаправних комплекси по всій Україні, збудовано і реконструйовано 20 підприємств нафтогазового господарства та 2 газових сховища. Створив понад 10 000 робочих місць.

Микола Яременко. Голова Вінницького відділення АТ «Вінницягаз». Має дві вищі освіти, в тому числі закінчив академію при Президентові України. Меценат, сприяв відкриттю однієї з церков.

Загалом, Вінницька міська організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» представляє 54 кандидата до Вінницької міської ради.

Коментарі (37)
  • Hitriy Lys

    Норм животные в комментах создают видимость поддержки
    Ещё и фоточек на аккаунты налепили рандомные, чтобы типа показать, что они настоящие))
  • Hitriy Lys

    Когда этого ватного жмура уже завалят?
  • ОБА НА

    Сьогодні запустили новий маршрут 10а з обновленими тролейбусом. Це Бойко робота? Дуже вже він за Вінницю переживає.
  • Миша Деркач

    Слава нормальний мужик, порядок наведе))))

    Yuriy Ignatenko reply Миша Деркач

    ера он не наведе! Один боксёр уже "рулит" ))) ОПЗЖ - это российские бандиты, их нужно ликвидировать.

    Сергей reply Yuriy Ignatenko

    Эти бандиты еще подключили к себе бандитов из спорт клубов,многие хозяины спорт и фитнес центров в опзж. Если буйдет движение они сотни и тысячи  бандитов соберут. Ну и хуторяне как же без них)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up